DIY DEKORPLAST MARMOR AND HOW TO DO

torsdag 26 juni 2014


diy, dekorplast, marmor, panduro

Några undrade lite över hur jag gjorde om bordet i gårdagens inlägg.
Lätt som en plätt är det, det du behöver är:

Dekorplast ( T.ex. Panduro )
Konto kort
Sax

FÖRE


Provade jämna ut plasten med ett kontokort efter att ha
fått många tips på både FB & Instagram. Fungerade suveränt!!!
Rulla ut dekorplasten försiktigt & lite i taget för
minsta risk för bubblor under plasten.
EFTER

Har ni också gjort något liknande med dekorplast? Länka gärna om ni har
bilder på det ni pysslat ihop i kommentarsfältet nedan, man kan aldrig få för mycket
inspiration! Eller vad säger ni??!

[ KÄRLEK TILL ER]

Join the conversation!

 1. Vad snyggt det blev datorbordet! Duktig du är! Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Så bra det blev...har också funderat på att göra nåt liknande....jag frågade på Panduro om dom hade, men då måste jag beställa dekor plast i deras katalog....varför då undrar jag?...har dom inte sånt i butiken?
  Dåligt tycker jag!
  Kram på dej
  Bia

  SvaraRadera
 3. Bia: Men vad konstigt det lät, dom hade ialf inne i butik där jag handlade ( var då i Gävle på Valbo köpcentrum ) Kram!

  SvaraRadera
 4. Men wow, så fint!! Det där ska jag komma ihåg, blev ju jättefint. Jag har hört att om man sprayar lite vatten med lite, lite såpa i på underlaget innan man klistrar så är det lättare att rätta till om det skulle råka bli snett och/eller bubblor... själv har jag bara testat på glas, då funkade det toppen! Kram!!

  SvaraRadera
 5. åh vart kommer bordet ifrån? :D

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.