DIY VEDFÖRVARING

måndag 10 februari 2014

vedförvaring, diy

Hoppas ni står ut en liten stund med instagram bilder tills jag kommit igång med allt här hemma!
Kände för att få till en ordentlig förvaring för veden, provade plocka ut alla hyllplan ur skåpet i köket, blev riktigt nöjd faktiskt. Så nu kan man bunkra upp massor av ved på en och samma gång istället för att ut och hämta lite varje dag, man får se det som ett litet extra träningspass...fniss...

Vad har ni för uppvärmning? Tycker det är väldigt mysigt med ved
 och det ger skön värme, men det är ju en hel del jobb som sagt. 

Hoppas att ni haft en bra start på nya veckan,
kärlek till er!

+Join the conversation!

 1. Den förvaringen vad riktigt fin! Vi eldar till största delen i kakelugnar och vedspis i köket. Annars har vi direktverkande el i huset som vi försöker minimera så mycket det går. Kul med ny dator.
  Kram Anki

  SvaraRadera
 2. Hej blev jättefint!

  vi har en Ikea lack, som står på högkant som ved förvaring.

  Har fjärrvärme här men både kamin i källaren o markplan. På vintern drar vi ner fjärrvärmen o eldar för o spara pengar. Mannen håller alltid utkik efter ved. Nu får han ta björkar som de har varit ute med jobbet o tagit ner. Ja gratis är ju bra :)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Ved är så himla fint i inredningen! Här eldar vi i kakelugn och kamin. Vedställ med armeringsjärn :-) Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Himla smart det där! Har själv varit inne på att bygga något stort åbäke för att få in mer ved inomhus. Dels är det skönt att inte behöva fylla på hela tiden och dels är det snyggt. Kul med en sån där "färdig" lösning. :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.