ATT HA SJUKSTUGA

onsdag 22 januari 2014

[ PIC FROM BEDROOM ]
bild från sovrummet
+

Försöker mig på det här med att fixa ett inlägg från ipaden, inte det lättaste, kan säkert bli lite hur som helst. Dator problemet kvarstår och jag har precis börjat läsa på om en ny, en hel djungel men det lutar mot en stationär istället för laptop. Någon som har erfarenhet av imac? Är väldigt sugen på en sådan, inte bara för att den är väldigt snygg och skulle platsa vackert vid min egna lilla arbetsplats här hemma utan också för att jag har fått uppfattningen om art dom flesta fotografer och bloggare använder sig utav en sådan? Lite tips skulle uppskattas från er!

Idag har vi lite sjukstuga här på laritstorp, en liten febrig kille fick hämtas på dagis i förmiddags. Nu har han slumrat in här i soffan bredvid mig, lilla vännen! Så imorgon tar vi en riktig pyssla om och kurera dag, jag och mina två små yrväder. 

På söndag styr jag mot Tidabholm igen, ska bli en intressant vecka med företagsekonomi på schemat. Ska nog passa på att kika runt lite mer i lilla staden också, såg en hel del vackra ställen sist jag var där, så en liten tur med kameran blir det nog också. Ska bli riktigt skönt att få komma bort lite, se lite annat än lilla lilla byn.

Hoppas allt är bra med er godingar! 
Massor av kärlek er!

Join the conversation!

 1. Mac såklart utan tvekan :-)))Smidigt med telefon, I-pad och Tv .Har en Mac book pro som jag är mer än nöjd med , ingen stationär då jag gärna vill sitta lite överallt. Mannens olika laptops kajkar alltid ihop förr eller senare spelar ingen roll om det är dyrpc eller billigare variant så Mac du kommer I N T E att ångra dej :-))) ha en mysig kväll, Kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni tillfrisknat och att du hittat nåt nytt i datorvärlden... det är svårt!

  Krya på dig.

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.