LCHF MIDDAGSTIPS

onsdag 6 november 2013

LCHF kasslergrantäng, lchf middagstips
LCHF MIDDAGSTIPS

Receptet hittar ni ovan i länken, jag försöker hålla borta ganska så 
mycket av kollisarna nu, det är faktiskt det enda som har fungerat för
mig någonsin! Har alltid varit mullig och rund, inte lyckats lossa något nämnvärt utan
snarare tvärtom, att lägga på sig lite extra, det går hur bra som helst för mig...fniss...
Efter jag fick mitt andra lilla bustroll körde jag på detta, att utesluta kolhydrater till
stor del, tappade nästan 30 kilo på ca 2 år! Men under det senaste året har sambo
kilona börjat smyga sig på igen, vips så har jag gått upp hälften av allt jag gått ner.
Känner att det är verkligen på tiden att ta sig ur den här lilla bubblan, man kan
vara lycklig ändå utan en massa socker. Och för att inte tala om hur bra man
faktiskt mår när man väl tagit sig in i vanorna, dom största fördelarna jag
upplevde med att äta denna typ av kost var inte att jag gick ner utan dom
största fördelarna för mig var att jag blev gladare, piggare, finare hy och sov hur
bra som helst under den tiden. Och nu vill jag tillbaka dit, och det ska
jag också! 

Fördelarna för mig kanske är att jag aldrig har tyckt om varken pasta, ris eller
potatis, många känner ju en stor saknad efter just detta, men jag som aldrig har
ätit speciellt mycket utav detta känner inte av det på samma sätt. Mitt stora problem 
har alltid varit socker, bröd, godis. Och alla olika sätt att tappa nått kilo har inte riktigt
fungerat i och med att sötsuget fortfarande finns där, men efter jag provade LCHF
fanns där inget sug efter sött, helt sjukt kommer jag ihåg att det var, inte en tanke
på att man ville stoppa något sött i munnen. En väldigt konstig känsla när man 
dagligen brukade känna det där behovet av sött. Så det är också en av dom
stora anledningarna till att jag vill hålla mig till just den här livsstilen.
Radera sötsuget för gott!

Någon mer som provat eller lever efter detta?
Berätta gärna och dela med er, oavsett om ni hissar eller dissar.
Vill gärna veta era erfarenheter!

Join the conversation!

 1. Via instagram så vet du nog att jag bara ger min son lchfkost, detta för att inget annat funkade och jag kände att det var värt att prova…Nu har han ätit på detta sätt sedan februari borträknat från när vi var i usa 16 dgr i somras…Han har gått ner mkt i vikt, sänkt sitt bmi en hel del, är piggare, jämnare i humör och har inget sötsug….tycker det är grymt bra och det är något vi kommer att fortsätta med…jag själv äter efter 5:2 modellen och det funkar för mig…utesluter också pasta, pot, ris och vitt mjöl…Tillåter mig knäcke, typ finncrisp…Det är som sagt LowCarb som gäller här(och inte NoCarb)….och det funkar så bra så det är liksom vårt sätt att leva…mer middagstips tack…:) Kram Maria(mariaf76)

  SvaraRadera
 2. Har precis hittat hit! Blir absolut ett klick in hos favoriterna så jag kan kika in här under fasta bloggrundan jag har varje dag. Är själv 23 år, bor i hus, gift men har bara en liten tös på 1 1/2 år än så länge ;-).


  Jag jobbar av sambokilon nu i och med att jag knappt gick upp i vikt under graviditeten på grund av illamående. Dock hade jag överloppskilon redan när jag blev gravid och ingen ursäkt att inte tappa dem! Jag har kört lite VV perspektiv och har gått ner 14 kg snart. Dock har jag hållit på sedan påsk så har varit lite upp och ner men nu börjar jag känna och se riktiga resultat. När gymnasiebyxorna passar (spända men de går igen) ja det är stort! :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jodå Lchf körde jag på innan jag blev gravid, gick ner 19kg på 6 månader. Jag åt enligt lchf i 1,5 år och hade aldrig några problem. Det är den bästa kosten enligt mig. Kommer att börja med den så snart jag hat fött :)
  Jag hissar den till skyarna, jag har aldrig tränat så bra som med den kosten heller. Jag hade aldrig mjölksyra som innan då jag åt kolhydrater. Ha en fin kväll, Annika

  SvaraRadera
 4. Har faktiskt ätit LCHF sedan Augusti när jag kände att mina semesterkilon borde försvinna och hela min kropp skrek efter nyttig mat.
  Numer är det inte för att gå ner i vikt utan mer för att jag mår så himla mycket bättre och är så pigg som jag fortsätter. Som du skriver, sockerbehovet helt borta..
  Tycker verkligen det fungerar så bra.
  Kram jannike

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.