CHRISTMAS DECORATION

måndag 11 november 2013

julpynt, christmas decoration, zelected by houze, bjällror

[ PIC FROM LAST YEAR ]
christmas decoration 


Tiden går fruktansvärt snabbt nu, tänk att halva november snart har passerat förbi.
Börjar faktiskt längta lite efter att få sätta upp fina stjärnor i fönstrena, hänga upp mysig
belysning, ta fram lite annat fint julpynt som ligger nerpackat i kartong sen förra året.

Börjar ni också bli sugna på att börja
 pynta för jul?

Join the conversation!

 1. Jooo, min älskade tiden , julen , kommer snart !!!!! En fin blogg du har <3

  Kramar från Finland, Kirsi

  SvaraRadera
 2. Jag gruvar mig lite för julen. Jag är inte så förtjust i rött. Och vet inte riktigt hur jag ska få det juligt utan massa rött... Har du några bra tips? Har ett ganska svart, vitt och silvrigt hem.

  SvaraRadera
 3. Ewa: Haha då är du precis som jag!!! Tycker inte alls om rött, men jag kör på naturmaterial, betong, zink, silver, linnetyg osv. Det tycker jag också ger en julig känsla, speciellt om man tar med lite grankvistar och kanske lite kottar! :D

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.