LOVELY GIFT FROM GRANDMA

fredag 9 augusti 2013


[ FAVOURITE DRESS ]
gift from grandma
+

Klänningen/tunikan är en av mina störta favoriter i garderoben, vacker och sådär skönt avslappnad. Extra roligt är när man får något av någon och det klickar till sådär direkt, tänk att det kunde bli så rätt. Då blir man extra glad i hjärtat. Thank you! 

[ PIC FROM BEDROOM ]
photography by livsglitter
+

Ny härlig positiv energi börjar fylla mig igen, tror det är för att hösten är på ingång. Har märkt att jag är lyckligare på hösten, kanske för att sommaren inte tillåter samma kreativitet som på hösten, när man boar in sig. Drömmar är till för att uppfyllas, denna höst kommer jag kämpa för att minst en av mina drömmar skall uppfyllas. Allt går bara man vill, bara man kämpar.

Så hur är ni? Berörs ni av årstiderna?
Kärlek till er

Join the conversation!

  1. Ja, jag har alltid älskat hösten. Den är mindre kravfylld på något sätt. Hade dock önskat att jag hade lite mer energi just nu men hoppas att den snart är tillbaka. Drömmar är till för att förverkligas. Keep up the good work :) Kram Ninni

    SvaraRadera
  2. Din blogg är så himla fin! Bidrar med precis det jag hoppas min egen ska kunna bidra med: inspiration!
    Hela känslan här är så himla bra,
    tack för en fin plats att besöka!

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.