FLICKAN & KRÅKAN

onsdag 3 april 2013

~ Flickan & Kråkan ~

Våren har en viss förmåga att faktiskt göra mig riktigt deppig, hur konstigt
låter inte det? Det är väl nu man ska bli pigg och glad, men det kommer, det kommer.
 Jag försöker putta bort det deppiga och göra sånt som är balsam för själen, som dessa stunder när vi tar kameran, bara åker iväg och utför våra fantasier. Och att sedan få sitta och kolla igenom bilder, fantisera, testa, prova tills man känner att bilden är rätt, det är lycka i hjärtat. 

Att älska bilder som är något utanför verkligheten är min stora passion har jag listat ut
under den senaste tiden. Jag tycker det är skönt och avslappnat, att också få leva i en
värld som inte är så fruktansvärt hård och bestämd, att man måste göra på ett visst vis.
Man får göra precis vad man vill, hur man vill. Man skapar det man vill skapa.
För stunden.

~ Kärlek till er ~

Join the conversation!

 1. v.a.c.k.e.r.t!

  tack för att du delar med dig av dina gåvor.
  kram.

  SvaraRadera
 2. Så vackert skrivet sötnos! Fin bloggen blev, underbar! Hoppas allt är bra med dig <3 Kram

  SvaraRadera
 3. Mary: ♥ vad glad jag blir!!! Stor kram på finaste dig ♥

  SvaraRadera
 4. Vacker bild och fin bloggdesign.
  // Tess S.

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt vacker bild! "tidningsomslagsvacker":)

  Jag tror att det är oerhört vanligt med vårdepp, mer än man tror. Det är som om man "måste" orka vara glad och älska ljuset och allt sådant men själen hinner inte riktigt med efter en lång vintertid.

  Själv har jag svårt på sommaren för jag klarar inte av värmen så bra. När hösten kommer känner jag hur lugnet och friheten intar kroppen. Kram!

  SvaraRadera
 6. På selmas gata: Oh tack fina du!

  Håller helt med, det är som att själen inte riktigt hinner med. Och jag känner exakt som dig, avskyr hettan, den är riktigt jobbig faktisk. Hösten älskar jag :D

  Tack för titten, hoppas du får en fin kväll. Kramar

  SvaraRadera
 7. Så underbar bild !!!!
  Så talande på något sätt.
  skulle man lätt kunna ha som tavla =))

  Kram Thess

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar bild, helt ljuvlig. Jag gillar också det lite overkliga där fantasin fått flöda.
  Tycker även att du skriver så vackert, milt och kärleksfullt.

  Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 9. Vilken underbar blogg du har! Kanske är det bara jag, men jag hittar en melankolisk ton i bilder och ord, och det gör mig så varm i hjärtat. Kan låta konstigt kanske, men livet har tagit mig till platser som gör att jag inspireras och lever upp av att uppleva människor som inte bara är, utan också känner. Dina bilder talar, och det är så fantastiskt vackert. Åh, jag bara älskart!

  SvaraRadera
 10. så vackra bilder du tar, har du lagt till fågeln efteråt;)...med våren kommer kraven det är det som är så härligt med hösten alla krav sänks man kan soffa ner sig och mysa i bylsiga kläder och tända massa ljus...glöm inte att sköta om dig själv och sänka kraven..kramiz

  SvaraRadera
 11. Vilken fin bild! Förr kände jag också så, att våren kändes deppig, på något konstigt sätt. De flesta andra verkade ju höst/vinterdeppa medan jag var mer låg på våren. Men nu har det vänt och jag ser fram emot våren!=)

  SvaraRadera
 12. Jag bara älskar bilden! Kram

  SvaraRadera
 13. Vilken otroligt vacker bild. Magisk.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 14. Vacker bild!! Jag kan också känna mig lite mellankolisk under våren. Men mest är jag glad och fascinerad av hur naturen förändras till något vackert.

  Kram Victoria

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.