YLVA SKARP

tisdag 29 januari 2013


~ Hur man bygger bordet hittar ni HÄR ~


~ Skål med kalligrafi gjord av Ylva Skarp ~

Tjingeling Tisdagskväll

Kikar in en liten snabbis till er bloggisar för att visa
ett litet halva rea priset fynd, återigen Åhlens. Blev riktigt glad att
just denna fina skål var med på rean, har spanat in det ett tag.
Ylva Skarps vackra kalligrafi på både det ena med det
andra att dekorera hemmet med.

Bordet som jag byggde i somras med Vilda bus som 
hjälpreda hittar ni en guide på HÄR. Inspirerat av det fina
DAY HOME bordet.


Psst... 
Ni får gärna följa mig på Bloglovin´,
så missar ni inget.
Follow on Bloglovin 

Join the conversation!

 1. Snacka om fynd!!!!!verkligen:))!
  Kommer att passa fin fint hemma hos dig.

  Kram Thess

  SvaraRadera
 2. Same same but different. Skriver också om hennes fina alster idag!
  Skålen var jättefin, den har jag missat!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Vilket fint bord. Ja skålen med skulle passa bra här hos mig
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 4. vilket fint fynd :) En fråga, om din soffa, jag minns att du inte gillde den förut att den inte passade in i din lantliga stil...hur är det nu? gillar du den bättre nu? för jag tycker det känns som den passar din stil nu:)det är i mitt tyckte en väldigt ful soffa :/(inge illa menat)
  Men hos dig ser den riktigt snygg ut nu! du är så duktig på att inreda. Och bordet du snickrat är minst lika snyggt som det du inspirerats av:) Ha en bra dag! / Anso

  SvaraRadera
 5. Hej fina människa!
  Nu har jag läst igenom hela din blogg, jag hittade den för en vecka sen och fastnade direkt. Ditt hem är underbart, dina barn verkar ljuvliga & du.. Vilken fantastisk människa!
  Det ska bli så roligt att få fortsätta följa dig och din lilla familj.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Anso: Haha gud va full i skratt jag blir, ja jag har verkligen inte tyckt om soffan, alltid suktat efter en vit howard. Men det får bli när barnen är större och "Kladdfria" just nu känns soffan okej faktiskt, den passar bättre in mot svart och naturfärger i och med att den är lite begie/naturfärgad. Så ja, den funkar för tillfället hihi! Tack fina fina du, jag blir så glad!

  Stor kram

  SvaraRadera
 7. Jonna: Tack va fint skrivet av dig! Jag blir riktigt glad ♥ Du är varmt välkommen åter! Kram L

  SvaraRadera
 8. En text i skålen som verligen talar sitt rätta språk! Snygg!

  Önskar dig en trevlig kväll!

  Kram Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera
 9. =) Ja en howard soffa skulle vara fint, jag har vit ektorp o den är skitig jämt :( inte kul. // Anso

  SvaraRadera
 10. Men du, så flott! Såg precis bordsguiden :D Har alltid älskat DAY HOME Camp-bordet men aldrig haft plats, och nu när jag helt plötsligt behöver ett litet avlastningsbord då tror jag faktiskt att jag ska testa att bygga själ! :) Tack för tipset!!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.