NIKON D7000

torsdag 3 januari 2013

Min julklapp till mig själv detta år ( because i'm worth it ) helt enkelt, efter att ha velat fram och tillbaka mellan många olika kameror så bestämde jag mig för att 1, fortsätta med Nikon eftersom jag är van vid det systemet och 2, för att inte uppgradera riktigt än till en fullformat. Denna duger gott och väl & hoppet mellan en D40 och denna är stort nog. Och den dagen jag känner att jag växt ifrån även denna så kommer den få bli min reservkamera, men just nu kommer vi gå inför att utvecklas ännu mer. 

Nya äventyr och expriment, kommer bland annat att sikta in mig mer på människor & så klart inredning. Nu längtar jag mest efter att få svar om jag kommer in på dom högskolekurser jag sökt inom digitalt foto och bildbehandling. Galet kul skulle det vara!

Här kommer en liten lista på mina största inspirationskällor inom foto, vackra människor med fina hjärtan som jag verkligen ser upp till.Skulle någon vara intresserad utav min gamla kamera så är den nu till salu, perfekt nybörjarkamera och familjekamera. Mejla mig isåfall på: livsglitter@hotmail.com
Pris: 2000kr plus ev frakt.

Kamerahus samt standars objektiv ingår, rem, orginalförp, 
batteri, laddare, usb & manualer. Minneskort ingår ej. 


Join the conversation!

  1. Va kul med ny kamera, klart du är värd det. ;)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hur går det med nya kameran. Ser fram emot att se bilder från den... Mailade ju dig om din gamla (kanske finns den inte ens kvar) men inser nu att jag nog får spara de pengarna till Usa istället som vi ska till...

    Ser fram emot fortsatta inlägg..../ Maria, änglamamman

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.