NÄR MAN LÄNGTAR TILL VÅREN

fredag 18 januari 2013~ Peace märke i drivved, love it ~


~ Fina kuddar helt i min smak ~


~ Mysigaste små ljuslyktorna ~

 ~ Sist men inte minst av favvisarna, när man är som mig, förälskad i insekter och alla dess former på papper/kuddar & nu ljuslyktor ~

God morgon härliga fredag!

Börjar morgonen med att kolla igen Zelected by Houze vårkollektion som snart skall skickas till mig, är riktigt peppad inför våren nu, så himla mycket fint & det bästa av allt är att dom fortfarande håller riktigt bra priset. För det är något av det värsta jag vet, när företag och olika märken som håller riktiga fantasi priser bara för att det är just ett speciellt "märke". 

Vissa tycker att det är "vardagslyx" att shoppa tex en lampfot för 3000kr, det tycker verkligen inte jag när det finns liknande för allt från 199kr och upp till under 1000 lappen. Som t.ex. den här lampfoten jag har i vardagsrummet.

Det jag försöker säga med det här är att man kan ju försöka vara lite smart, finns det något man fastnar för så kan man för det första kolla runt, finns det liknande? Billigare? Kan jag göra det själv? Så går mina tankar, och alla är vi olika. Men härinne vill jag försöka visa även sånt som en liten plånbok tillåter och inte bara dom tjocka. Plus att jag älskar utmaningen av att försöka återskapa och efterlikna något jag fått span på, som t.ex. Day home bordet. 

Okej, nu blev det här ett väldigt långt inlägg emot vad det skulle. Men ibland
får man helt plötsligt bara mer att skriva...fniss...

Hoppas allt är bra med er!Join the conversation!

 1. Jag tackar så mycket för de tipsen! Hittar ofta mycket snyggt på olika bloggar men som jag inte har råd med...
  Så mycket snyggt på bilderna du visar!! Ha en fin helg, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Men herregud så apsnyggt peacemärket var!!

  SvaraRadera
 3. Såå mycket fint och BRA priser:)
  Mvh Camilla...

  SvaraRadera
 4. Kuddarna vill jag gärna ha!:-)
  Stina

  SvaraRadera
 5. Vad klokt du tänkte! Och ditt hem är verkligen beviset på att det fungerar. Jag tycker du har det jättefint och visst kan kan fastna för otroligt dyra och ibland lyxiga/trendiga prylar. Men jag är nog som du där, att kanske tråna med försöka hitta alternativ. Då känner jag mig nog som mest nöjd och faktiskt lite klok också.

  Men ibland kan jag nyfiket tänka om mig själv - att hur skulla jag göra om jag var rik?????
  Hur skulle du göra?
  Man kanske helt enkelt förändras utan att tänka på det.
  Vet inte, men vi får väl fortsätta vårt sökande och fortsätta vara uppfinningsrika, men nöjda!

  Ha det så bra från Loo.

  SvaraRadera
 6. Älskar kuddarna! Var hittar jag dom?
  Happy friday!
  M-L

  SvaraRadera
 7. M-L: du hittar dom hos zbh.se kolla katalog, vill msn beställa gör man det via mig. Kolla min andra blogg zelectedbyhouze.blogspot.se där finns all info om hur man beställer, frakt mm

  SvaraRadera
 8. Josephine: mmmmm jag vet! Och att det är i just drivved som jag älskar!

  SvaraRadera
 9. Camilla: priserna är jättebra tycker jag och skrämmer inte bort folk som många andra företag. Tex Partylite som håller hemska priser för saker som känns rent av plastiga!

  SvaraRadera
 10. Jisses vad mycket fint det var i vårkollektionen! =) Ser fram emot att få hem paketet, spännande.

  Kika gärna in hos mig idag, du kan hämta en rabattkod till fina nätbutiken Tidlösa Ting!

  Trevlig helg,

  Kram Emma

  SvaraRadera
 11. Tjohooo va mycket fint, tackelitack för finfina tips.
  Njut av dagen!
  Kram

  SvaraRadera
 12. har du home partyn? Jag bor i Norberg...
  trevlig helg!
  Kram Gabriella

  SvaraRadera
 13. Åh vad fint, längtar också;)
  Trevlig lördag
  Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
 14. Vilken härlig inspiration du bjuder på! Såå mycket fint!

  Tack för tipsen!

  SvaraRadera
 15. Min syster är oxå säljare för ZBH och hon visade mig katalogen i går. Ja en sak är säkert och det är att det kommer att bli dyrt :-). Jag fastnade direkt för peacemärket och en hel del andra tjusiga saker.

  SvaraRadera
 16. Säljer du för dem? Var bor du? I skånetrakten? kRAM

  SvaraRadera
 17. Hej!

  Hur gör man för att köpa ljuslyktorna? Man måste väl maila in sin beställning, eller hur går det till? Och vad kostar ljuslyktorna?

  Mvh,
  Emmy.

  SvaraRadera
 18. Hej!

  Hur går man till väga för att köpa de underbara ljuslyktorna? Och vad är priset på dem?

  Mvh,
  Emmy.

  SvaraRadera
 19. Menar du dom längst ner Emmy? 199kr för alla 4, kolla mitt senaste inlägg där får du information om hur man beställer. Kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.