NÄR MAN HITTAR NÅGON SOM INSPIRERAR

söndag 2 december 2012God kväll första advent

Hoppas ni njuter av alla dom vackra bilderna lika mycket som jag, 
det är ingen mindre än söta kjerstislykke som fått fram dessa underbara bilder.
 Och vilket hem sen!!! 

Hoppas ni haft en riktigt mysig första advent, 
kramar från mig.

Join the conversation!

 1. jätte fina, inspirerande bilder!!

  Jag har läst på många bloggar att många vill komma igång med träningen och även jag behöver en rolig utmaning för att peppa mig själv att fortsätta träna. Jag kände att jag gärna vill dra igång något konkret och skulle jag lyckas peppa några av er också så är det en klar bonus. Så häng gärna på.
  Nu börjar 5 veckors utmaning! Titta in på min blogg om du vill vara med:)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jaa, vad fint!!! Inspiration kan man inte få för mycket av!! Kram!

  SvaraRadera
 3. Hus inspiration inredning: Ahhh spännande, jag har precis kommit igång igen efter ett långt uppehåll. Det går sakta men säkert med träningen...fniss... Älskar kettlebells och dans, det är mina favisar! <3

  SvaraRadera
 4. Lilla nyfiken: Visst är det! =D detsamma, glad första advent!

  SvaraRadera
 5. Hon har verkligen fina bilder och bra smak!
  Men det har ju du med!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 6. Åh så mycket härlig inspiration! Ser underbart ut.

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.