NÄR MAN HAR GALNA DAGAR

tisdag 4 december 2012{ Keramikskål/Tine K }


Men kylan kommer kaos, så känns det. Dom här två dagarna har varit helt galna, har fått kämpa som ett litet djur med allt från att få bilen att fungera till att få upp någon värme i huset. Och just precis när det är så här kallt som det är, då är det självklart att allt krånglar lite extra...fniss..Ni skulle ha sett lilla mig idag, var nog riktigt nära att explodera lite smått, bilen startar inte, helt genomfrusen, försöker rulla igång den varav det inte heller funkade ( vid det här laget stod bilen och blockerade korsningen här nedanför oss ) jag trippar in igen, hämtar startkablar & ett nytt bilbatteri, snubblar ner för backen igen & dör lite av kylan, kopplar på allt, lyckas på nått vänster skära upp tummen lite smått, blod lite överallt, sen vidare in i bilen & vrider om nyckeln med fingrar som inte känns...Startar den? Nepp...

Så ja, till slut kom någon till min räddning. Tack!

Nu bär det in till lilla staden för att byta bil, eftersom jag har visning ikväll vill jag inte riskera att bilen inte startar igen, vilket den garanterat inte kommer göra när det är jag som sitter i. Otur med bilar, ja det blev min lilla lott det...fniss...

Så hur har er dag varit? 
Hoppas den varit varmare och snäppet lugnare än min!
Kärlek till er!

Join the conversation!

 1. En olycka kommer sällan ensam eller? Hoppas allt artar sig bättre snart.....

  SvaraRadera
 2. Usch, din stackare!
  Men vad imponerad jag blir! Startkablar och nytt batteri! Bra gjort! Jag blir imponerad av alla som kan det där med bilar och inte räds att testa!
  Lycka till ikväll!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Låter som ett skräckfilm...att bilen inte startar!! Själv klarar jag knappt av att tanka men är ändå super beroende av att bilen ska rulla på varje dag. Kom precis hem från yngsta doterns dansuppträdande...nu ska jag bara slappa. Hoppas du får en lugnare dag i morgon....men kylan lär vi få ha hos oss ett tag till. Krams m

  SvaraRadera
 4. Fin skål men fy vad tråkigt med bilen. Vi har oxå problem med den ena men vi har 2 så det funkar...
  Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Maria: Haha så sant som det är sagt, gårdagen var riktigt hemsk faktisk!

  SvaraRadera
 6. Jenny: Haha, ja jag är ju så illa tvungen att prova, men jag är faktiskt ganska så harrig av mig jag med när det gäller bilar, rädd för det ena med det andra, typ att nått ska explodera eller börja brinna om man gör fel...fniss...

  Sen att jag har haft extrem otur med alla bilar jag skaffat det blev väl min lilla svaghet här i livet. ALLA går sönder, såfort jag petar på dom. Kanske dags att lämna in körkortet? hihi

  Tack för titten goa du!
  Kram L

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.