ZELECTED BY HOUZE - LJUSBOX

torsdag 29 november 2012~ Ljusbox 229kr ZbH ~
16x16x16cm

God kväll

Och så var kvällen här igen, dagarna går verkligen riktigt fort. Ännu snabbare sedan man fick barn, eller vad säger ni mammor & pappor??! Det blir en lugn och stillsam kväll här på laritstorp, känner att lite filmmys hade passat sig ypperligt denna kväll. Så ro hit med lite härliga filmtips nu, sett någon bra film den senaste tiden?

Ljusboxen Decorate är en av mina favoriter nu till jul, zink tycker jag är väldigt vackert att ha med i inredningen. Sen att man kan byta innehåll året om är ju också ett stort plus! 

Önskar er en riktigt mysig torsdagskväll

Join the conversation!

 1. Hej, och tack för din kommentar på min blogg. Jag är snart helt klar med min adventskalender till dottern, så du måste kolla in snart igen...jag tycker att den blir såå snygg. Jätte mycket snyggt på dina bloggar, väldigt mycket snyggt från ZBH, min smak. Du som har god smak, har du nå förslag på adventsljusstake till köket? Jag har helt kört fast, kan tänka mig att göra något eget också:).
  Ha en fin kväll!
  MVH
  Maria

  SvaraRadera
 2. Filmtips....ja det måste väl bli johan falk filmerna som jag & min man fastnat för. Tackar & bockar för lunchtipset i förra inlägget låter sååå gott, det måste testas i helgen. Krams m

  SvaraRadera
 3. Water for elephants, min absoluta favoritfilm. Så fin är den! /Sandra

  SvaraRadera
 4. Sandra: Ohh ja det har jag sett, så himla underbar! :)

  SvaraRadera
 5. Jag kan tipsa om en fantastiskt rolig film; Cockpit. Den måste ses och jag kommer nog leva ett par extra år efter den filmen!

  Tack för en fantastiskt inspirerande blogg! Jag gillar dina bilder som alltid är intressanta och har så fina färger i sig.

  SvaraRadera
 6. Den är så fin den där ljusboxen!

  Tack för lunchtips i ditt förra inlägg, jag brukar falla för recept med jordnötter!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Maria: Klart jag kikar in igen, är ju för nyfiken av mig för att kunna låta bli...fniss...

  När det kommer till en adventsljus stake så har jag själv nyss fått hem en i cement, står JUL och har 4 ljushål. Lagom stl och kostade endast 149kr så det tyckte jag var alldeles okej då jag tidigare år varit ute efter en liknande men priserna har legat lite väl högt! Den kommer från ZbH föresten :)

  Annars är det fint att ta 4 olika glasflaskor bara och ställa i grupp!

  Stor kram!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.