När kreativiteten flödar igen

torsdag 22 november 2012
~ Vackra tyger till blivande kläder till liten sessa ~


Redan torsdag och jag börjar äntligen piggna till igen, och tro mig, nu kör vi på i 120 igen för att ta igen all kreativitet som legat och grott under dessa förkylningsdagar...fniss...

Tog en liten sväng till lilla staden idag för att botanisera i tygernas värld, hittade precis vad jag sökte. Ska försöka mig på att sy lite fina klänningar till en liten sessa, visar er om resultatet blir ett resultat så att säga! Passade även på att ta en loppis tur när jag ändå var igång, farligt, hittade så klart en ur charmig gammal nött kista som bara var tvungen att bli omhändertagen av mig. Menar, den kan ju inte stå där och se ensam ut. Nepp. Bubba in i lilla bilen. Nu ska den bara in, upp i sovrummet, framför sängen, sen ställa massor av ljus på den. Mys!

Hur är det med er bloggisar, vad pysslar ni med?


Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.