Julklappstips - Barnrum

~ By Nord/Baby påslakan Rådjur ~ Modesto ~

God morgon

Älskar påslakanen från By Nord, så söta. Lillkillen har redan ett ( ni kan se det HÄR ) så nu är det Vildas tur att få ett eget, prisvärt om man tänker på att det är av hög kvalite & gjort av organiska material. Man vill ju helst att det ska hålla ett tag & det jag köpte till Theodor för 1 år sedan är som nytt än. Gillas!

Nu ska jag sätta igång här hemma med allt pyssel, sen kommer 
mina små älsklingar äntligen hem idag.

4 kommentarer

 1. Vad sött det var!! Mys med de små sen!! Kram!!!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar också de där påslakanen. Jag har hjorten för vuxen och två älgpåslakan.:-) Kram

  SvaraRadera
 3. Lilla kullan: Oh! Ja man skulle ju lätt vilja ha hela serien! Finns det till dubbelsäng mån tro?

  Kramkram!

  SvaraRadera
 4. Så mycket sötare kan det nog inte bli ..*ler....

  Kram

  Pernilla

  SvaraRadera