DIY - Chalkboard

torsdag 1 november 2012


Bildkälla ~


 Sitter och kikar runt på lite olika saker man kan göra med griffelfärg, köpte en liten burk sist jag var in på Coop bygg i lilla staden. Skulle vilja måla en mega stor skiva och sätta upp i köket, men när jag hittar bilder som dessa så lutar det mer åt att måla något roligt skåp istället. Hur snyggt var inte detta?! Seriöst, dör lite faktiskt! 

Bara fantasin sätter gränser för vad man kan skapa...
Join the conversation!

 1. Grymt snyggt, tycker jag absolut att du ska köra på!:)

  SvaraRadera
 2. Hejsan vilken jättefin blogg med underbara bilder!
  Tänkte också säga att jag har en fototävling på min blogg det sklle betyda GULD om du var med i den!
  Reglerna är enkla!

  Direktlänk:
  http://hannaasundin.blogg.se/2012/october/fototavling-med-tema-host.html

  Förlåt om du inte gillar sånna här kommentarer!

  SvaraRadera
 3. Riktigt snyggt skåp! Rolig idé :)

  SvaraRadera
 4. Har också sett den bilden....men så insåg jag att jag inte har den snygga handstilen som passar att visa upp på det sättet...:) Men sen kom jag på att jag har en kompis som har sådär sjysst handstil....:)

  Kör på det...Du har väl platsen för ännu ett skåp eller liknande i ditt hus...i mitt hem får inte en endaste sak till komma innanför dörrarna......

  Ska bli kul att följa vad du tar dig för....som alltid....

  SvaraRadera
 5. Gillar dina idéer så mycket! Skulle vara riktigt praktiskt med en griffeltavla i köket att skriva på! Skriva fina ord eller inköpslista, vad man nu känner för :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.