Åkertistel - Cirsium arvense

fredag 23 november 2012
Lampfot/Hemtex - Lampskärm/Tine K - Stjärnor/Stella/ZbH -


- Ny grafisk tavla till samlingen, Åkertistel -

God kväll godingar! Hoppas ni haft en riktigt mysig fredag, här har vi precis landat efter att ha haft en visning av ZbH. Är fortfarande lite halv osäker när det gäller presentation och tala inför människor, men det känns som om det börjar bli lättare och lättare. Helt okej med tanke på att jag alltid flytt undan när det kommer till att prata inför folk, men någon gång i livet måste man väl trotsa sina rädslor.

Har haft en trevlig kväll, riktigt mysiga och trevliga tjejer på visningen. Och värdinnan hade verkligen ett jätte vackert hem, så himla kul att få komma hem till andra och se hur dom har det!

Bilderna är från vardagsrummet, nyaste tavlan i samlingen är Åkertistel, känner att det är dags att börja forma fram nya tavlor & inte bara textade. Själv tycker jag väldigt mycket om den, kanske för att jag dras till det grafiska & svart/vita när det kommer till design. Vad tycker ni bloggisar? Kommer inom kort att lotta ut en tavla, så håll ögonen öppna ;)Join the conversation!

 1. Snygg tavla! Jättefint på din skänk!
  Gillade stjärnorna.
  Ha en fin helg, kram Suss

  SvaraRadera
 2. Den var jätte fin, ser fram emot utlottningen =)

  SvaraRadera
 3. Ellinore: Så roligt, blir så glad, man är ju alltid lite osäker på om andra kommer tycka om det man själv tycker om ~ det glädjer mig verkligen ~ Kram

  SvaraRadera
 4. Du är en stor inspirationskälla! :) jag blir lika glad varje gång jag hittar någon som gillar att skapa, precis så som jag gör! Om du har tips på fler bloggar som har lite fokus på att skapa och bygga får du mer än gärna hojta till :) ha en super fin måndag! Stor kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.