Livet

söndag 7 oktober 2012
Det senaste halvåret i mitt liv har varit minst sagt kaotiskt och hela min värld vändes upp och ner över en natt. Många har undrat hur jag mår, hur ser livet ut nu efter separationen. Det är ganska så privat men jag väljer att dela med mig av det, mitt liv

Till en början dog allt som var jag, fann ingen inspiration till något av det jag älskar mest, att få skapa och vara kreativ. Nu har jag äntligen börjat hitta tillbaka och små vägar har börjat visa sig inför framtiden, är snart klar med min utbildning vad det blir efter det är fortfarande osäkert men jag kommer läsa högre upp på högskolenivå. Min dröm är att kunna kombinera alla mina intressen och samtidigt få ha så mycket tid som möjligt med mina barn. 

 Jag har även träffat någon som jag tycker väldigt mycket om, många kanske tycker att det gick snabbt. Men jag kan inte göra så mycket annat än att följa mitt hjärta, ibland händer det att livet tar tvära kast och att viljan svävar iväg. Jag har lärt mig att det är bara att hänga med i svängarna, fyllas av livet och vart det vill föra mig. Vad andra tycker, det har jag aldrig riktigt brytt mig om, jag går inte med strömmen, mer emot. Jag tror att det är på så vis man kommer vidare, vidare mot drömmarna.Join the conversation!

 1. skönt att höra att du mår gott trots allt..livet blir ju inte alltid som man tänkt sig och man står ju där rätt hjälplös ibland men oftast brukar det ju vara så att det finns inget dåligt som inte har något gott med sig. lycka till med♥
  Kram Gabriella

  SvaraRadera
 2. Det blir aldrig som man tänkt sig. Följ hjärtat ditt :)

  SvaraRadera
 3. Man ska alltid följa sitt hjärta även om det kanske inte riktigt blev som man själv tänkt sig. Lycka till med allt i framtiden =)
  kram.

  SvaraRadera
 4. Jag vågade inte riktigt skriva nåt mer om det när jag såg Instagrambilderna men jag anade ju såklart när jag såg PUSSBILDEN!!
  Skit i om det är tidigt eller inte, eller vad andra ska tänka och tycka. Det är ju vad DITT hjärta tycker som är vitkigt!!!
  STOR KRAM!

  SvaraRadera
 5. Många kramar...du är en inspirationskälla, både i inredning och resten utanför det....

  SvaraRadera
 6. Följer du ditt hjärta kan det a l d r i g bli fel :)
  Kram Thess

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.