Höstrusk & bilkrångel

tisdag 2 oktober 2012


Mysiga uggs till lillstrumpan, loppis fyndade 
för en 20a, inte illa!

Tjingeling 

Vi har riktigt höstväder här på Laritstorp, dagen har gått i ett nafs igen. Skulle lite snabbt och smidigt åka in till Lilla Staden för att hämta hem en ny bilbarnstol till Vilda tidigare idag, tror ni det gick smidigt? Höhö...icke...väl framme efter att ha virrat runt i nått villa område så ser jag hur det börjar bolma ut rök från motorhuven, shit tänker jag och slår av bilen. Vid det här laget så står jag precis utanför där jag ska hämta stolen, låtsas som ingenting och går in och hämtar, ut igen och rullar bilen ner för backen för att ta mig till ett ställe där jag kanske vet var jag befinner mig för att sedan försöka få tag på hjälp. Jag och bilar är ingen bra kombo, felen förföljer mig, antagligen är det en söt liten vattenpump som måste bytas. Lagom kul när man haft bilen i nästan hela 2 veckors tid...

Tack till Lillebror som så snabbt kunde komma och hjälpa 
en något stressad storasyster! 

Join the conversation!

  1. Dina bilder är underbara med bilkrångel önskar jag att du fick vara utan.
    Hoppas det löser sig enkelt och inte alltför kostsamt.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Lillstrumpan heter min avdelning på jobbet...loppis är grymt bra...

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.