Höstfeeling i vardagsrummet

fredag 19 oktober 2012


~ Golvljusstakar "Blanche" från Zelected by Houze ~


~ Nytt lägre pris, 499kr/set  ~


Tjingeling

Äntligen har helgen börjat, älskar verkligen fredagar, det är något speciellt med dom, man andas liksom ut efter en lång och stressig vecka. Underbart!

Det är verkligen roligt att se att det finns fler därute som tycker om Zelected by Houze inredning lika mycket som jag, det har ju faktiskt ramlat in lite beställningar från några av er bloggisar, sååå kul!!! Kommer visa er lite inspirationsbilder med jämna mellanrum här på bloggen, mina favoriter så att säga! Vill ni beställa nått så är det bara att slänga iväg ett mejl så skickar jag er mer information om frakter och köpvillkor. Dessa pampiga ljusstakar blev både jag och min mor galet förälskade i så fort vi såg dom, just att dom är så pass stora och tunga, det gillas! 

Nu ska vi ta och starta fredagsmyset här hemma, 
krypa ner under filtar och kolla på någon bra film. 
Ha en riktigt skön fredagskväll tjejor!Join the conversation!

 1. Hej!
  Fina! Hur höga är de?
  Med vänlig hälsning,
  Caroline

  SvaraRadera
 2. Caroline: Dessa är 47,5 cm och 39cm höga. Mvh Louise

  SvaraRadera
 3. Vill bara tacka för (förutom din underbara blogg) en jätte bra länksamling. Vi har näst intill samma smak och tack vara din samling slipper jag göra en egen, utan jag kan enkelt gå in och läsa din blogg för att sedan gå vidare i länklistan och låta mig inspireras av allas underbara hem. Så tack för det och ha en härlig kväll!
  Kram Ellinore

  SvaraRadera
 4. Oh vad fint:)
  Kram från victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
 5. Ellinor: Ohh tack vännen! Vad glad jag blir! Ha en mysig kväll! Kram L

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.