Sovrum & oroligt mammahjärta

måndag 3 september 2012Lite pics från sovrummet, som jag skrev och visade i något inlägg tidigare så funderar jag på att bygga en sängstomme själv. HÄR hittar ni den. Tycker den är så himla fin, och sen en liten skir sänghimmel på ena sidan. Ska fundera lite till innan jag gör något drastiskt, kan visst bli så här hemma. En idé ploppar upp och då ska den helst genomföras på minuten. Fniss...

Morgonen började ganska så kaotiskt, fick en samtal från förskolan att mina små skatter befann sig på vårdcentralen. Dom hade kommit traskandes ut ur skogen med en flugsvamp i bitar! Bara att kasta sig i bilen och åka upp, som tur är så verkade dom inte ha fått i sej något, men vi skulle avvakta några timmar. Nu verkar läget underkontroll och inga tecken på att dom skulle ha fått i sej något. Phu...

Ont i mammahjärtat när man får samtal som dessa

Join the conversation!

 1. Oh fy sjutton, förstår din panik! Håller tummarna att det är helt lugnt! Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja fy, förstår verkligen din oro!! Sådant känns verkligen i mammahjärtat, jag vet. Bra att läget är under kontroll i alla fall.

  Så fint du har det i sovrummet Louise!

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilka vackra bilder på erat fina sovrum! Jag älskar vårat sovrum med=) Chabby blandat med lyx å glamour=) Är det du som målat teckningen? Super vackert! Vilken talang du har! Det där borde du göra någonting av!

  SvaraRadera
 4. Såååå fint du har det!

  Usch jobbigt med samtalen, hoppas allt är bra här! KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej! Älskar ditt sovrum, så himla fint!! :) Lådan som står nedanför sängen, vart har du köpt den? Samt tidningskorgen? Verkligen superfint, du är så inspirerande!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.