När man har måndag igen

måndag 24 september 2012En liten blomma på en stol i hallen tycker jag gör 
det lite extra hemtrevligt när man kommer hem.Tjingeling Måndag

Dagen har gått i ett nafs, jag försöker att dra ner på städningen dom veckorna jag har mina små älsklingar här hemma, mer tid till dom. Men när veckan är slut så är det som en mindre jordbävning här hemma, men det känns ändå okej, när man vet att man kan pyssla och städa i lugn och ro utan otåliga små skatter som hänger en i byxkanten. 

Nu ska jag återgå till Geriatrikens värld och ta mig en kopp kaffe.

Hoppas allt är väl med er därute och att ni får en riktigt härlig dag, här i 
Dalarna skiner solen för fullt!

Join the conversation!

  1. Geriatrikensvärld! Ja den är inte alltid så enkel! Hoppas det funkar bra med skilsmässa och barnen varannan vecka!?
    kram Helena

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.