Instagram

tisdag 18 september 2012


( Bilden är tagen i somras när vi var på Lokmuseet, Jamilla har tagit kortet. )

Kikar in en snabbis och säger hej, nu är det inte tätt mellan inläggen igen. För er som vill ha lite mer inblick i vad vi gör om dagarna kan kika in på min Instagram, den uppdateras oftast flera gånger om dagen. Super smidig liten uppfinning de där, och själv så tycker jag att det är roligare att se bilder oftast än att läsa text.

livsglitter heter jag där också

Just nu här hemma håller jag på med trappen, vilket monster projekt...phuu...
Taket på övre plan är klart, målats tre vändor. En vända med kvistlack har hunnits med på alla väggar, en kvar sen kan jag börja måla allt vitt. Det kommer ta tid, mycket och lång tid innan allt är färdigt, men det kommer bli så fint när det är klart. Bort med den hemska furun och in med ljus!

Stor Kram till Er!

Join the conversation!

 1. Visst är det skoj med Instagram...en bild säger mer än tusen ord! ;)
  Jag blir så inspirerad där av alla fina foton som delas :)

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 2. Jag tackar för all din inspiration på instagram...och följer dig där som du vet....Kram

  SvaraRadera
 3. hei
  lenge siden jeg har vært på besøk!
  nå har jeg kost meg med mange innlegg nedover her!!
  Du tar så UTROLIG fine bilder!!
  Masse inspirasjon å få her inne hos deg!!

  klem

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Har precis letat reda på dej på instagram.
  Det är något som jag också fastnat för,både smidigt och inspirerande.
  Kram Anette

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.