Things to do...

torsdag 23 augusti 2012
Things to do...

Jo, en hel del har jag sagt allt att pyssla med, den senaste tiden har jag mest bara drivit runt, tagit dagen som den kommer och inte gjort så mycket vettigt alls faktiskt. Ganska skönt för omväxlings skull, men nu får det faktiskt vara bra, jag måste få hitta tillbaka till den jag var tidigare. Jag mår bra av att ha 100 saker i rörelse, så är det bara, annars blir jag lätt lite förvirrad och nedstämd, av att inte göra någon nytta???!

Igår kväll efter barnen somnat fick jag en liten måste..göra..om..möblera..om..kaos..känsla...
Och jag vet ju att den där lilla känslan går bara inte att vifta bort bara sådär, sagt och gjort, började bubba möbler upp och ner i huset, skrivbordet i sovrummet står nu i vardagsrummet då jag kommit på att vardagsrummet är faktiskt där jag är mest och trivs bäst att sitta med arbeten, pilla med bilder, blogga osv. 

Den gamla vita kökssoffan som jag haft som säng gavel tog jag också bort, dock tänkte jag inte på just då att jag inte får ner den själv ner för trappen...haha...Så nu står den där mitt i hallen så man får dra in magen när man ska förbi, men som sagt, vad gör man inte för att stilla sina göra om behov. 


Har hittat på ett nytt projekt att genomföra, hittade denna underbara skapelse inne hos fina kjerstislykke. Är den inte underbar så säg?! Nu ska vi bara hitta lite gamla brädor, sen kan byggandet börja!
Join the conversation!

 1. Hej gumman!
  Hoppas allt går bra för dig!!
  Kikar in allt som oftast men har inte tid att lämna spår alla ggr.....

  Stor kram <3

  SvaraRadera
 2. Jag vill bara skriva att jag hoppas livet löser sig för dig på bästa sätt. Jobbigt med separation då barn finns med i bilden. Du är en fantastisk kvinna med otroligt kreativa idéer och en, enligt mig, väldigt härlig stil. Det är så roligt att se vad du hittar på! //Emelie

  SvaraRadera
 3. Hoppas du mår fint!
  Men sicken underbar säng, snygg! Vill ha!
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 4. Vilka vackra bilder!
  Lycka till imorgon!

  SvaraRadera
 5. Hitta några nya brädor och betsa!! Tada! OM du inte orkar vänta på gamla!!! Hihi!!
  Kram goa du!!

  SvaraRadera
 6. Underbar säng!!! Önskar man hade tiden att bygga en sån! Lycka till!!

  Kram Petra

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.