Vackert med vaktelägg

fredag 11 maj 2012Tjingeling tjejor!

Här har bakom skärmen sitter en ganska så pigg och kry bloggerska igen, phuuu så skönt.
Kl 15:00 går jag på mitt pass på praktiken, sen jobbar jag konstant hela helgen känns det som.
Ska bli intressant att se hur trött man är efter en delad tur, 07:00 till 13:00 för att sedan gå på igen 16:00 till 22:00. Men som sagt, provar man inte på så får man inget veta heller. Bara att köra på!

Bilden kommer från linneskåpet i vardagsrummet, gud så vackert det är med vaktelägg. Hittade dom i en liten pyssel affär inne i staden, glasburkarna är loppisfynd. Brukar finnas en hel del glasburkar med lock på loppisar, jag struntar i locken och har dom som dekoration istället. Man kan ju göra så mycket, lägga i några vackra vita rundade stenar, eller varför inte ett stort blockljus?

Det absolut roligaste med inredning är att dekorera och piffa om.


Ha en riktigt mysig fredag nu, och lämna gärna ett litet fotspår.
Är ju så nyfiken på alla nya som tittar in.
Kram L
Join the conversation!

 1. Hej!
  Hittade hit, och detta är en helt ny blogg för mej.
  Roligt, och jag gillar din stil såå.
  Är också en stor älskare av stora glasburkar,fyndade på loppis.Dom kan man ha till mycket.
  Önksar dej en härlig helg.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Jag hade vaktelägg i en glasburk till påsk, men man kan ju absolut ha det fortsättningsvis också, de är ju så fina!
  Delade turer är inte kul! Det är ngt som arbetsgivarna tagit tillbaka. De turerna var borta i många år för att sedan komma tillbaks, bara för att slippa anställa fler folk!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Ja visst e det supervackert med äggen...Tyvärr har jag inte någon yta kvar i mitt hem knappt....Får man ha ett önskeinlägg så hade jag velat ha tips på inredning till badrummet, har halvkaklat, ljusblå klinkers till golv. Är på g att köpa 2 st "Hyllis" och korgar....Sen vete tusan....

  SvaraRadera
 4. Loppis, i år måste jag bara hitta tid att gå på loppis!

  Smart med glasburkarna.
  Ha en härlig helg och skönt att du mår bättre igen.

  SvaraRadera
 5. Så fina de är de där äggen. Året om är de vackra att se på... :)

  Och så fint du har det härinne. Så glad att du tittade förbi mig så jag kunde hitta dig. Tack finaste för varm hälsning :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.