Sovrum

söndag 20 maj 2012


Lite bilder från sovrummet, har flyttat sängen till andra sidan av rummet och 
ställt den snett i ett hörn. Ser mer inbjudande ut att gå och slumra när den väller ut mot ingången.
Igår gjorde jag mitt sista pass på praktiken, det känns skönt att återgå till det normala igen. Att jobba en heltid samtidigt som man ska försöka plugga på heltid och har två små skatter och allt det andra vid sidan av, det är svårt att få ihop.

Ni som undrar så mår jag mycket bättre nu, yrseln höll i sig ett tag men avtog ganska snabbt. Har varit med om detta ett antal gånger förr och jag är nästan helt övertygad om att det är stress det handlar om. Jag måste lära mig att varva ner, men det är svårt då jag har en hjärna som går på högvarv dygnet runt även om jag sitter i en mörk skrubb och inte rör en fena. Det snurrar och surrar liksom ändå.

Hoppas ni mår bra och har haft en riktigt skön helg.
Join the conversation!

 1. Mysigt och romantiskt, precis som ett sovrum ska vara. Vad skönt att du mår bättre. Stress mår ingen bra av. Stor kram

  SvaraRadera
 2. Ser så mysigt och inbjudande ut, jättefint!

  SvaraRadera
 3. Skönt att du mår bättre....
  Ditt hem är som en dröm....tänk om man fick vara en fluga på väggen...:)

  SvaraRadera
 4. Vackert sovrum! Härliga tapeter!

  Men du wow!! 25kg!! Oj, ja, jag gick ner två kilo snabbt, men mer har inte hänt. Tog lite mått idag på mig och enligt måtten så verkar det bara vara överkroppen och lite på låren som minskat. Men jag har hört och läst att det kan stanna av ibland för att sedan sätta fart igen. Det får man ju hoppas.. : D

  Fortsatt fin Söndag!
  Mia

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar säng!
  Sovrummet ser jättefint ut.

  Skönt att du mår bättre nu!

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 6. Vackert sovrum. Gillar verkligen sänggaveln.

  SvaraRadera
 7. Åh, jisses vad vackert sovrum du har kvinna!

  SvaraRadera
 8. Jag har mått precis så!!! Som att åka karusell, jätteobehagligt!!! Det var ungefär lika för ett halvår sedan och läkaren sa att jag förmodligen fått influensa, men inte den vanliga, utan den hade satt sig i hjärnan. Det gick över efter ett tag precis som influensor gör. Nu har yrseln varit värre, mycket värre, och sant är att jag haft en period av massor av inre stress, så vi får nog ta det lite lugnt ett tag, både du o jag :-) Sköt om dig!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.