När man tar hand om sig själv

onsdag 23 maj 2012Sedan dom där jobbiga och läskiga yrsel attackerna började då har jag faktiskt börjat tänka till lite mer, vad vill jag egentligen, och hur mycket orkar min kropp med?! Någon gång måste man börja lyssna inåt och känna efter hur man egentligen mår.

Detta är något jag måste jobba med, inget som går att förändra över en dag, men så fort jag känner att det börjar snurra det minsta så stannar jag upp och tänker efter. Nu har det inte inträffat på ett tag och jag tror det blev en liten väckarklocka för mig. Jag ska göra det som känns bra, och inte för mycket. Va fasen, jag är bara 22 år och jag har ett helt liv framför mig, varför försöka göra allt samtidigt?! Jag hinner, jag har massor av tid kvar, hoppas jag.

Det känns faktiskt bra, att tänka på sig själv och sin egen kropp, nu måste jag fokusera på vad den mår bra av. Härliga promenader i skogen, där det är tyst och stilla, bra mat som är snäll mot kroppen. Egentid, fixa med naglar och pyssla om sig själv. Det är som balsam för själen!

Vilka är era bästa må-bra tips?
Join the conversation!

 1. Ja, man måste ta hand om sig. prioritera om och prioritera rätt.
  Det ser vackert och lugnt ut på bilden. Balsam för själen behöver alla minst en gång om dagen.

  Ta hand om dig och andas!

  Kramar

  L

  SvaraRadera
 2. Vid den här tiden på året är en timme i solstolen balsam för min själ. Helst helt ensam hemma, med digilistan i bakgrunden och en stor kopp te på avlastningsbordet bredvid mig. Härligt!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Mitt bästa måbratips är att utöva "mindfullness". Gärna vid vattnet och verkligen jobba med andning och att vara här och nu. Då känner man vad man verkligen vill med livet, vad man ska fokusera på. Allt blir så tydligt och klart. Sen är det att starta dagen bra, med stretchövningar och en god smoothie så är jag igång. Mkt vänner, skratt och inte för mkt jobb är också viktiga ingredienser i ett välmående liv! Kram sötis

  SvaraRadera
 4. Att vårda sin kropp som ett tempel är klokt. Skogspromenader är nog det bästa må bra-tipset jag har. Och bra och god mat. Och långa sköna stunder i hängmattan. Och vänskap och kärlek.

  SvaraRadera
 5. klokt av dig♥ jag känner själv att det är så lätt att veta hur man ska varva ner och berätta för en 3:e part hur dom ska göra men....har haft svårt att göra det själv. nu är jag gammal(nästan) och lite visare och kroppen har sagt ifrån ibland på alla konstiga sätt så jag har varit tvungen att skärpa mig(lite iallafall;)
  Hoppas att du får en underbar dag
  kram Gabriella

  SvaraRadera
 6. Jag känner igen det du beskriver! Det är inte lätt i en vardag av måsten och stress. Men när min yrsel kom och slog till tänkte jag, vad måste jag egentligen. Det är inte lätt som sagt, men väl värt att fundera kring hur man vill ha det som du säger. Hoppas det ordnar sig för dig!=)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.