När man känner för kreativitet

tisdag 29 maj 2012


{ Pågående blyerts teckning }

God kväll finisar!

Kikar in till er en liten snabbis bara för att få uttrycka min frustration, som ni kanske märkt så har jag inte riktigt varit på topp den senaste veckan. Jag har mest varit begravd bland böcker och allt som har med psykologi att göra, men snart, snart är jag klar! Det ska bli underbart!

Så fort alla arbeten är klara så ska jag se till att få vara själv och vet ni vad? Jag verkligen längtar efter att få storstäda, röja bort all oreda som blivit under dessa dagar och sedan, sätta mig ner, måla, rita, fota, skapa, få utlopp för det kreativa. Jag tror jag dormar av snart...

All kärlek till er!Join the conversation!

 1. Herregud vilken teckning....börjar tro att du är bra på allt...Riktigt orättvist isåfall...:)

  SvaraRadera
 2. Maria: Haha inte allt!!! Långt ifrån, men mycket man använder händerna till intresserar mig :)

  SvaraRadera
 3. Du är kanonduktig! Själv är jag så dålig att ta mig tiden och utrymmet för att skapa tyvärr :-\

  SvaraRadera
 4. vissa har det andra inte..kan ibland kännas lite orättvist men jag gläds med dig att du är sånt konstnärligt proffs..sköt om dig
  kram gabriella

  SvaraRadera
 5. vissa har det andra inte..kan ibland kännas lite orättvist men jag gläds med dig att du är sånt konstnärligt proffs..sköt om dig
  kram gabriella

  SvaraRadera
 6. Jäklar va duktig du är att teckna! Imponerad som sjutton.

  Jag känner igen mig. Sitter begravd i böcker om neuropsykiatri och skriver slutet på min rapport. På fredag är det examen, men det känns som evigheter dit. Sen, när jag är klar, ska jag röja i uthus, riva tapeter, städa och tvätta. Men framförallt ge mig tid att bara vara jag.

  Kramar Louise

  SvaraRadera
 7. Älskart´!! Det du tar dig för verkar bli riktigt bra!! Härliga människa!!! Snart kan du röja och fengshuia!!!!!
  KRAM!

  SvaraRadera
 8. Tänk om jag hade ens ett litet uns av din kreativitet =)
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 9. Wow, wow! Kan verkligen förstå att det kliar i fingrarna om resultatet blir så bra! :)

  SvaraRadera
 10. Tjejor, ni är verkligen bästa bästa ♥

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.