När man behöver ventilera...

måndag 14 maj 2012


Lite förändring här inne, hoppas ni gillar
 det tjejor.

God Kväll Måndag

Nu har jag en liten fundering, det känns som om jag åker båt. Alltså, det svajar nå så grymt när jag sitter och står. Mår även illa till och från, vad fasen är detta för något? Vet att jag fick liknande yrsel påslag när vi kommit ner till Malmö, och även efter bloggeventet. Funderar på om det kan bero på stress, det blir alltid såhär när jag väl slappnar av, när pressen släpper. Jag vill må bra, kunna slappna av. Inte må dåligt när man väl får tid att bara andas...

Jag har varit otroligt stressad dom senaste 2 veckorna, och känns stor press då jag har många olika projekt och saker på gång samtidigt. Men hur ska man kunna välja bort något som man ser ett intresse i?

Det blir säker bra igen när allt lugnat sig men att läsa till Uska, samtidigt som man har praktik, driver 2 bloggar som jag älskar, tar hand om 2 barn, renoverar och sköter ett helt hus, fotograferar, bakar, tatuerar och har deadlines för diverse hemliga projekt. Det är en del har jag insett...

Det jobbigaste av allt är nog att alla mina underbara 
vänner kommer i kläm, jag saknar er så flickor.

Personliga saker brukar vanligtvis inte ta plats härinne, men jag börjar känna mer och mer att det kanske är tillfälle att ventilera, dela livet. Våga öppna upp, alla har sina egna små kaos.


Join the conversation!

 1. Hang in there!

  Söta du, vännerna finns kvar. Jag lovar! Det är det som är det fina med riktiga vänner.
  Men det är verkligen tufft att få ihop allt i perioder.
  Du får schemalägga vilotid. Ge dig själv tjugo minuters paus varje dag. Ta en promenad eller läs en stund. gör något som tankar energi, bara för dig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det låter som antingen för mkt stress, eller att du har kristaller i örat som lossnar då och då. Det kan ge en karusellkänsla och går det inte över går man till sjukhuset som hjälper en med huvudrullningar som för att kristallerna rullar tillbaka in på rätt ställe i örat. Ta det lugnt vännen, försök att strukturera och planera, en sak i taget! Massa kram!

  SvaraRadera
 3. Riktigt snyggt du har gjort härinne!

  Jag tycker att det låter som att du är stressad. Ibland behöver man varva ner och försöka att inte ha så många måsten. Hoppas du mår bättre snart!

  kram

  SvaraRadera
 4. Ida Gustafsson14 maj 2012 kl. 21:27

  Älskade du! Nu känner jag att du behöver få komma till Rösvägen och bara va. Släpp allt nån dag framöver och kom hit!!

  SvaraRadera
 5. Ida: Oh finafina du, nu blir jag tårögd här också...fasen...♥ så fort praktiken är över så släpper jag allt och kommer. Det behövs!

  SvaraRadera
 6. Fint har du det!
  Och du, ibland är livet för mycket. Även när det är roligt. Försök hitta andrum, våga säga nej (även till kul), ta hand om dig!

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 7. Det låter som du vet svaret själv! Försök varva ner och hitta något som du kommer till ro av! prioritera, vi finns kvar, det vet du!
  Var rädd om dig!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 8. Så fint du har gjort här inne!
  Låter som stress, du har ju en del på listan som du skrev upp. Du måste ta det lugnt också. Bloggen kan ju vänta, även om man kanske vill hinna med allt. Men Så har du ju iaf pausat från 1-2 saker =) Vi läsare kommer alltid att finnas kvar. Även dina vänner kommer finnas kvar. Riktiga vänner stannar kvar vad som än händer, det är det som gör de så fina.

  SvaraRadera
 9. Du är så kreativ och duktig tycker jag! Jag gillar så att kika in hos dig! Klart du ska ventilera och gå på din magkänsla. Stanna upp om bara för en stund. Vi är bara människor även om det vi pysslar med engagerar oss och gör oss glada. Känner igen den där känslan. Ta hand om dig, kram!

  SvaraRadera
 10. Tror det kan vara stress, inte ovanligt att få yrsel då, sen kan man ju också få virus på balansnerven. Jättefin layout! Hoppas du får det lugnare snart! Kram Nilla

  SvaraRadera
 11. Nej men du måste tänka på det som är viktigast DU! Skippa det andra, så är det ju bara! LYSSNA på kroppen, viktigt så det inte blir värre!!
  Kram kram!!

  SvaraRadera
 12. Lilla♥:at ta hand om dig själv och de dina först...man måste vara rädd om sig fast det är inte så lätt då man tycker att allt är så skoj, men det kan ju också bli lite för mycket ändå... mitt upp i det skojsiga!
  Kram gabriella

  SvaraRadera
 13. fina Du,

  kan ju mycket väl vara stress
  om Du känner så ..
  men just ’båtdäcks-känslan’
  får mig att tänka på ’kristallsjukan’
  {som någon annan nämnde här} ..

  det kan de kolla om Du går till Din
  vårdcentral, eller så.. min sambo fick det
  för bara några veckor sedan. läskigt !
  jag fick gå med honom & han gick som om
  han var superduperberusad.. men några övningar
  man fick lära sig senare var det borta..

  vanligare hos kvinnor tydligen, av någon
  anledning..

  hoppas Du får rätt på det,
  ~ vad det än är ..

  var rädd om Dig !

  stor kram,

  hannah

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.