När lillan fått ett myshörn

torsdag 31 maj 2012
Så mysigt med en sänghimmel över fåtöljen, 
nu blir det ännu mysigare att krypa upp i den och läsa sagor.

God kväll Torsdag

Dagen har gått åt att fixa det sista, lämnat in böcker och alla arbeten är godkända och klara. Vilken underbar känsla, att bara få släppa allt som har med plugg att göra ett tag. Har satt upp små, små mål i sommar, dels vill jag bli en bättre fotograf, lära mig mer om ljus, inställningar mm. Och även uppgradera min utrustning, behöver något snabbare, lite nya objektiv, stabilare stativ osv.

Och ett av dom större målen blir att tänka mer på mig själv, 
stressa ner och njuta av livet.

Massor av kärlek till finaste er!


Join the conversation!

 1. Låter som otroligt bra och kloka mål :-)

  SvaraRadera
 2. Ååå vad fint - har du gjort poms pomsen själv??

  SvaraRadera
 3. Fia: Kul att du tycker det, jag har gjort dom själv :)

  SvaraRadera
 4. Åååå om du hinner å kan å har lust kan du inte ordna en liten beskrivning hur man gör dom så fina, får ju inte till mina så toppen som du :)

  SvaraRadera
 5. Låter som perfekta sommarmål! För attans vad svårt det är att komma ihåg sig själv mitt i röran som kallas livet. Hoppas sommaren blir härlig och avslappnad :)

  SvaraRadera
 6. Jättefina pom-poms! Har funderat på att ta hem dom från Miss Etoile, eller kina, men roligare att göra själv.....gärna en beskrivning när du hinner o får lust! Kram

  SvaraRadera
 7. Jättefina pom-poms! Har funderat på att ta hem dom från Miss Etoile, eller kina, men roligare att göra själv.....gärna en beskrivning när du hinner o får lust! Kram

  SvaraRadera
 8. Har inte varit här på länge, men läste ifatt lite nu. Läste om din åka-båt-känsla. Vill bara tipsa om att jag blir precis så av järnbrist. När mitt järn droppade förra graviditeten vågade jag inte gå i trappan, det kändes so om jag skulle tuppa av när som helst. Kan vara värt att kolla.

  SvaraRadera
 9. Vilken himlans mysig hörna! Och vilka pompoms. Och den där favoritlampan alltså. Jag tände precis lillasysters sådn härhemma för annalkande läggning och mys. Kram!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.