Hallen

måndag 7 maj 2012


Storstädning av hallen, här ska det allt bli ordning och reda en gång för alla. Vi har funderat lite fram och tillbaka hur vi ska lösa den stora förvarings frågan, vart alla skor och kläder ska rymmas. Vad tror ni om att bygga en bänk under hatthyllan? Sy ett litet sött skynke så man bara kan tjoffa in skorna där under, och på ovansidan lite sköna kuddar. Det kanske skulle bli bra?


Ny läsare? SÅHÄR såg hallen ut innan renovering.

Join the conversation!

 1. men oj oj, vilken skillnad!! Och vad fin hallen är!! Blir säkert jättebra med bänk under hyllan!!!

  SvaraRadera
 2. Låter som en bra idé. Ett annat tips är en fast platsbyggd bänk, med lock som går att öppna och däri kan man förvara både det ena och andra. Kuddar upptill så är det en perfekt och mysig sittplats. Vi byggde en sån i hallen och det är superskönt att kunna stuva undan en massa prylar där.
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 3. Superduperfint raring:) Kolla in det stora Hemnes klädskåpet, det skulle nog passa in det är jätte jättefint:) OM det får plats hos dig dvs:)

  Massor kramar M

  SvaraRadera
 4. Vilken härligt ljus och välkomnande hall! Kanonfint!
  Det skulle absolut vara toppen med en bänk under hyllan. Vi har en skohylla under vår hylla och på den har jag lagt kuddar så man kan sitta mjukt när man tar på sig skorna.

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Oj vilken enorm skillnad. Tittade på före bilderna. Så himla mysig hall, en bänk med skynke låter som en bra idé. Kram

  SvaraRadera
 6. Oj vilken skillnad....mörkt och murrigt innan och nu så fräscht...Just den lösningen har jag gjort under skärbrädan i köket som man ofta har i trä under diskbänken. Där under satte jag en spänngardin av vitt volangtyg, och bakom finns vår pappersåtervinning...

  Tycker om att gå in på din blogg, den gör en glad...

  SvaraRadera
 7. Ja jisses vilken skillnad! Så snyggt. Men jag förstår att det behövs mer förvaring... I vår hall har vi definitivt fler än två, små söta jackor ;)

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Men oj vilken skillnad. Underbar hall. Den vill jag ha! Jag älskar före- och efterbilder. De inger hopp i mig. Det låter som en jättebra idé med bänk och skynke. Sandiga och slitna skor är inte så roligt att se på.

  Ha en skön kväll
  Kramar L

  SvaraRadera
 10. Snacka om förbättring :)
  En platsbyggd bänk skulle absolut göra sig snygg i hallen. Vi har precis avslutat större delen av vårt utbygge och nästa steg blir att ta bort lilla toaletten för att göra hallen större. Där ska vi också ha en platsbyggd bänk fast med korgar under har jag tänkt.

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 11. Vilken fin hall ni har. Så en liten förvaringsbänk hade nog inte varit fel =)

  SvaraRadera
 12. Ja vad jättefint det blev. Är den runda dörrposten fortfarande kvar? Den syns inte pâ bilden.
  Vilket jobb.
  Och vilket resultat.
  :D

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 13. Men guuu så fint!! Jag snappar upp ALL inspiration bilden ger!!! Kram!!

  SvaraRadera
 14. Men guuu så fint!! Jag snappar upp ALL inspiration bilden ger!!! Kram!!

  SvaraRadera
 15. Jättefin! Man måste bara älska fågeltapeten!! Har den lila i köket och är inte ett dugg trött på den, som jag först trodde jag skulle bli.

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.