Balkong pyssel och instagram

God kväll tjejor! Här lyser solen och det är riktigt skönt ute. Tänkte bara kika in och säga att ni får gärna följa mig på instagram, uppdaterar där flera gånger om dagen. Tänkte om ni kanske var nyfikna på lite mer vardagsbilder. Och ja, livsglitter heter jag där också. Massor av goa kramar från mig!

7 kommentarer

 1. Åh, där hade jag inte haft något emot att sitta :-)

  SvaraRadera
 2. Härligt!!!
  Love instagram, kollar upp dig a.s.a.p :)
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Åh, vad härligt det ser ut! Ljuva sol!

  SvaraRadera
 4. Jag la till dig där! :) Angeliqes är jag. Kram fina!

  SvaraRadera
 5. Nu har du en till följare:-)

  Julia

  SvaraRadera
 6. Va söta ni är! Love instagram!

  SvaraRadera
 7. Låter så kul med intagarn men förstår inte hur det funkar. Svårt? Skulle gärna följa... Kram!

  SvaraRadera