Vardagsrum

söndag 15 april 2012

Just nu håller vi på med lite förändringar i vardagsrummet, en stor svart trasmatta har tagit plats,
den gamla kistan ska få en ny plats ( tidigare soffbord ) och ett runt vitt bord spanas det efter. Har siktat in mig på ett Strind från IKEA. Tror det kanske kan passa!

Det stora skåpet tvn stod på har jag bubbat in i köket, lika hyllan som satt bredvid på väggen. Just nu har vi bara pianot i andra delen. Tanken är att hitta ett gammalt stort skåp eller ev bygga ett själv, som vi sedan kan ställa in tvn i. Funderingarna går mot kanske svart, eller en gråblå nyans. Vad tror ni?

Igår var jag iväg och skaffade lite tavlor som jag sedan ska måla själv, om det blir som jag tänkt mig så
kommer dom nog upp i vardagsrummet dom med.

Älskar att få piffa om!


Join the conversation!

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.