Nött blir till nytt

tisdag 17 april 2012

Jag är ju en sådan där samlare, som har riktigt svårt att bara kasta, göra mig av med saker ( Hamster varning ) Jag menar det kan ju vara bra att ha sen, eller man kanske kan göra om det? Eller kanske skapa något nytt av något gammalt?

Så tyger, gamla lakan, kläder görs det matttrasor av. Dels tycker jag det kan vara fint att bara ha några bollar liggandes i en hylla eller korg som en del av inredningen, men även göra nya mattor utav. Virka eller väva, lika fint blir båda delarna. 

Har ni något speciellt ni brukar ta tillvara på?Join the conversation!

 1. Snygg idé!
  Glas, porslin och tyger finna det hur mycket som helst av hemma hos mig ;)

  SvaraRadera
 2. Samma sak här, det mesta som har potential att bli något sparas - i fall att liksom :-)

  SvaraRadera
 3. Är jätte sugen på att göra en sån där matta som du hade gjort. Kan du inte lägga upp en beskrivning på hur du gjorde??

  Kram Emilia

  SvaraRadera
 4. Emilia: Va roligt, det kan jag visst det göra. Håll utkik!

  SvaraRadera
 5. Hej gumman,
  Näää, jag är nog mer en kastare, på gott och ont ;) Ibland kan man banna sig rätt hårt över vad man har gjort sig av med....

  Ha det! Kram Erika

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.