När man är glad för detaljer som redan fanns...

onsdag 18 april 2012Kakelugnen i vardagsrummet, skulle mer än gärna ha haft en i varje rum. Men man får vara glad för att vi har kvar en av dom 2 vi hade från början. Tycker dom är så vackra!

Hörde från min mor att förr tillbaka ville man bara riva ut alla kakelugnar, det drar väl åt samma håll som att spika på fula platta skivor på spegeldörrarna. Nytt och modernt tänkte dom nog, likaså gäller dom gamla vackra fönstren som satt på detta huset. Dom plockades bort, brändes på bål och ersattes med nya moderna hemska fönster med konstiga mått...haha...tänk så fel de kan bli!

Men som sagt, man är glad för att vissa detaljer bevarats...

Join the conversation!

 1. De är underbart vackert med såna gamla kaminer :) synd bara att dom inte tänkte på de förr. I lägenheten jag bor i, fanns det förr en sån kamin varje rum. Men dom rev ut allt ihop. Så jäkla synd :(

  SvaraRadera
 2. For en vakker ovn! Så heldige dere er!

  Klem

  SvaraRadera
 3. Kakelugnar är verkligen vackra! Jag vill vill vill ha en i framtiden!

  SvaraRadera
 4. Jag förstår vad du menar. I vårat hus hade vi sammanlagt 3 kakelugnar, som tyvärr revs ner och ersattes av fula element! HUR kunde dom tycka att det skulle bli snyggare!? Nu har vi en öppenspis tackochlov kvar. Men nog hade det varit trevligt med kakelugnar också :)

  Kramis!

  SvaraRadera
 5. Ja hur tänkte de förr liksom? Skulle göra mycket för att få ha en sån pjäs här hemma...
  Kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.