Lite kök & lite frånvarande

fredag 27 april 2012

Det blev en liten paus här i bloggen, det har helt enkelt varit full rulle från morgon till kväll. En miljon projekt har jag igång samtidigt, och allt är så himla roligt så jag har svårt att välja bort. Tänkte visa er lite bilder från köket här hemma och lite bilder på mina busfrön från veckan som gått.Vilda bus och nya sångpåsen från Libero.

Bästa recept boken just nu! Psst senare idag kommer jag lägga upp bilder och recept på Banana Cream Pie inne hos Louise Bakar. Den som är nyfiken får gärna kika in en sväng!

Här sjunger vi för glatta livet.
Och en viss liten Theodor bus gör allt för att få upp fönstret hemma hos Jamilla.

Tooodilooo Fredag

Äntligen..äntligen är det fredag och helgmyset kan snart börja. På måndag börjar jag praktiken men ska nog hinna kika in till er ändå, det är konstigt det här med att blogga. Man kommer på sig själv att man funderar ganska så mycket över just bloggen, vissa personer som är in och säger hej. Så mycket fint det finns att plocka upp här i bloggvärlden. 

En liten fråga till er, ang stl på bilderna härinne. Tycker ni dom är för stora och vill ha mindre, eller är det bra som det är? Jag tål kritik så det är bara att peppra på ;)

Kärlek till er!
Join the conversation!

 1. Vackra bilder i perfekt storlek och söta busungar. Gillar bilden från ditt kök. Jag är helt besatt av pärlspont!

  Ha en skön fredag

  Kramar L

  SvaraRadera
 2. Sizen är bara bra... Oerhört inspirerande är din blogg.

  SvaraRadera
 3. Vilket lyxigt problem, med för mycket bra :-D

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder! Ha en skön helg, själv sitter jag på bussen på väg mot stan och tjejkväll!

  SvaraRadera
 5. du har en jättefin blogg , jättebra som den är tycker jag !!
  vill passa på o tacka igen för linnet med volanger jag köpte av dig ! älskar det , =)

  kika gärna in på min blogg jezzicasresa.blogspot.com =)

  varm vårkram //J

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.