När man visar er en liten bit

måndag 19 mars 2012


Den gamla boden som står på vår tomt, det var härinne som jag fyndade lite skatter
här och var. Och när jag ändå hade påbörjat min galna färd upp på andra våningen ( livsfarligt ) för en liten kort sak som jag. Kom sedan på att det var nog ganska så långt ner till stegen igen..hrmmf..men jag tog mig ner, lite hjärtklappning sådär och borstade sedan av mina smutsiga knän. Phu.

Har lite funderingar på den här boden, det är väldigt fint på 2 planet, det är gammalt, kanske 1800 tal, älskar takstolar som går rakt över rummet. Tänk att röja upp där och ställa in en säng, massor av fluff vita sängkläder, lakan med spets och brodyr. En sänghimmel. Och dom små söta fönstren som ligger längs med golvet. Det skulle vara magiskt att få sova däruppe en varm sommardag. 

Ni kan väl föreställa er ialf, trots att bilden mest känns, 
ruggig kall påbörjad vår morgon..fniss..

Sedan har jag en till super rolig sak att berätta, i sommar kommer det ske ett hemma - hos - reportage här hemma hos oss på Laritstorp. Oh så spännande det ska bli!!!


Follow Me on Pinterest

Join the conversation!

  1. Grattis kära du! Vad underbart!!! :)

    Och ja du, jag kan se det framför mig..underbart kommer det bli om ni inreder där uppe! :)

    SvaraRadera
  2. Åh va roligt - och vilket mysigt litet krypin det där skulle kunna bli! När vi var på semester i somras så hyrde vi en stuga - och det var just ett sånt där litet uthus ombyggt till gäststuga!! Supermysigt!!!

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.