När man vill lite mycket

torsdag 1 mars 2012

Ahh...
Bokstavligt talat..ahh...
Just nu är mitt huvud fyllt av nya ideér som jag vill
genomföra här hemma. Helst hade jag velat riva hela köket,
in med gamla nötta köksskåp och stommar, gammalt trägolv i en grå ton.
Skulle kunna fortsätta i evigheter om allt jag vill göra här
hemma.

M blir snart tokig på alla mina nya idéer som kläcks ut var och varannan timme,
in med lastpallar, kan vi inte bära in dom gamla spegeldörrarna som jag misstänker har en sådan där vackert patinerat turkos färg? Kan vi inte..snälla..snälla..
fniss

Ganska så dryg, ja, när jag väl vill göra nått ska det ske NU. 
Inte imorgon, eller om någon dag, inte sen.

Nu, som sagt.


Första dagen på mars månad och snön börjar sakta förvinna, ljuvligt!
Nu vill jag bara bli helt frisk så jag kan få ut och njuta av den underbara
vår solen. Inhandla lite nya fina snittblommor till kök och vardagsrum.
Älskar våren.


Join the conversation!

  1. Hahhaa! :)
    Är det nåt med vårljuset som gör att vi unga tjejer får just såna ryck som du beskriver.. Känner ingen mig i vart ord ;) Då jag misstänker att min man inte längre lyssnar helt koncentrerat på enligt mig, lysande ideer skriver o klottrar jag ner resten i min anteckningsbok. För ack och ve om jag glömmer bort dem:)

    Längtar till sommaren för då ska jag länsa varje loppis, auktion o backluckeloppis inom en radie på 20 mil. Gamla skänkar, kommoder, skåp och byråer. Mmmm.. Längtar till sommaren!! :)

    SvaraRadera
  2. Nejnejnej, inte NU, NYSS! Känner likadant, vilket har lett till att mitt rum bara delvis har tapet... en del är nedriven och blottar alla lagren under. Men vi måste tänka praktiskt och avvakta med all renovering tills vi vet om vi måste dränera om grunden eller inte. För det blir dyrt isåfall.

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.