När man har fullt upp

lördag 24 mars 2012


God morgon härliga lördag, här hemma är vi uppe med tuppen varje morgon. Har en liten gosse som allt tycker att kl 5 då ska hela familjen ur sängarna. Fniss.

Idag ska jag ha en ledig dag från barnen, bara göra det jag vill i lugn och ro. Det blir med andra ord en loppisrunda och senare kommer jag dra igång mina tatuerings maskiner hemma hos en vän som håller på och lär sej. Ska bli skönt och spännande att få komma igång igen, tatueringarna är ju trots allt en stor del av den jag är. Det är synd att det har fått tagit ett kliv åt sidan.

Får man två barn med 1,5 år emellan så är det en del man får säga tack och godnatt till för en stund, men nu så börjar det gå lättare att finna lite tid igen.

Hoppas ni får en riktigt go lördag och står ut med min inte allt för intressanta uppdatering.
Vad skulle ni vilja se mer av?

Kram L


Follow Me on Pinterest

Join the conversation!

  1. Hej! Kan du kolla in mina senaste bilder? Skulle bli jätteglad då!

    http://twinstars.blogg.se/2012/march/knoppar.html#comment

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.