Mina gamla vänner

torsdag 22 mars 2012


Kängorna som har hängt med mig sedan man gick estetiska, dessa har troget
följt med mig på diverse festivaler och galenskaper genom åren. Nu har jag plockat fram dom igen inför våren och även sommaren. Och hur bra skulle inte dessa göra sej till en vacker prasslig Walla mån tro, eller bara ben med en vit busig tunika, slarvigt & busigt hår till solbränd hud.

Ja vi får väl se vad sommaren har att erbjuda, lite galenskap ska vi nog hinna med.God Morgon Torsdag

Här hemma är det full rulle, barnen fick vara hemma hela veckan för att verkligen bli helt friska innan 
dom återvänder till vardagen. Mysigt. 

Det börjar bli så himla härligt ute nu, man vill bara sitta, andas & njuta. Börja odla inför sommaren och som vanligt så står ju prynadspumpor högt upp på listan, jag har även börjat fundera kring ett växthus. Drömmen är ett växthus enbart av gamla spröjsade fönster i vitt. Kullerstens golv och vacker grönska. Så underbart det hade varit. 


Join the conversation!

 1. MYCKET galenskap ska vi hinna med den här sommaren!

  SvaraRadera
 2. Jag har lediga torsdagar och älskar det! Ska till frisören på fm och till en stor lekplats med barnen på em. I kväll blir det en kooort löprunda och sedan lite bakning. Åh, lövely!

  Kram och ha en underbar dag!
  /Malin

  SvaraRadera
 3. Jenny: Haha ja jag kan tänka mig det, snart ska jag hämta hem PVN ;)

  SvaraRadera
 4. Malin: Oh det låter underbart!!!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.