Middagstips - Lax la LCHF

onsdag 8 februari 2012


Lätt som en plätt och tar bara några minuter att förbereda.
Mums.

4 frysta laxbitar
2 dl creme fraiche (stavas det så?)
150g Chevreost

Örter och kryddor, jag andvände basilika, timjan & persilja. Färska. 
lite svartpeppar & salt om man vill det.

Blanda ihop kryddor & örter med creme f & chevren. 
Bred över laxen.
In i ugnen 35 min på 200 grader.

Avnjut med en god sallad till

Join the conversation!

  1. Det där lät inte helt fel! Lax är så gott.

    SvaraRadera
  2. Jag är inte förtjust i getost, så jag antar att det inte är för mig... Men du ska få ett annat smaskigt laxrecept, som borde passa en LCHF-brud :)

    4 st portionsbitar lax, salt, citronpeppar, 3 dl vispgrädde,
    2 msk majonnäs, 1 knippa dill (el 0,5 paket fryst dill)

    Lägg laxbitarna i ugnsfast form. Krydda med salt och citronpeppar.
    Baka laxen i 225 grader varm ugn i ca 12 minuter.
    Blanda grädde med majonnäs och dill och slå blandningen över laxen, sätt in i ugnen ytterligare 10-15 minuter tills grädden börjar puttra.

    SvaraRadera
  3. har du testat Airams ugnspannkaka LCHF? Outstanding♥ kidsen är helt galna i den men dom tror att det är deras pappas ugspannkaka, tänk va karln har lurat i ungarna då jag inte varit hemma =)
    Kra och godnatt

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.