Laddat besök i 50tals kök

tisdag 7 februari 2012

Har ju helt glömt att berätta att jag blev tillfrågad om man fick ta några bilder från mitt kök mm till en artikel i Nordiska Museets nättidning. Självklart fick dom det, artikeln heter Laddat besök i 50-talets kök – om 
återskapandet av folkhemmets hemmafru.

Artikeln börjar på sidan 25, vill du läsa klicka HÄR.


Ganska intressant läsning, och jag kan ju lika gärna nämna det igen.
Ibland känns det som man är född i lite fel tid.

Delar av 50 -talet som jag själv tycker är vackert är ju självklart bilarna, stilen, färgerna, håren, kläderna & att man kunde vara hemma med sina barn på ett helt annat sätt än vad som erbjuds idag. 

Join the conversation!

 1. Åååh så fint!! Jag <3 ditt kök, hihi :) Kramar

  SvaraRadera
 2. Hej maila mig på rosanna.pasten@gmail.com så ska jag försöka svara på dina frågor.

  MVH

  Rosanna

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga färger du har på dina köks prylar :)
  Föresten kan ja meddela dig att du blev vinnaren i min tävling :) Grattis! Så kika in på min blogg, och skicka din adress till mig.
  Kram Emilia

  SvaraRadera
 4. Vad roligt & så fint du har det :) kram

  SvaraRadera
 5. Riktigt snyggt med härliga färger!!

  SvaraRadera
 6. Coolt...gratulerar till det --Kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.