Kliande lilltår

måndag 13 februari 2012


Tjingeling fina fina ni!

Kikar in en snabbis och säger hej, här hemma håller vi på med dagens middag. Krämig kyckling la LCHF, tänkte lägga upp receptet till er sen. För övrigt så är jag illamående och snurrig precis som jag vart hela helgen, vet inte riktigt vad som är felet. Kan det bero på den där sprutan tro?

Illamåendet och snurrigheten har kommit och gått ända sedan dess, jag var även med om något sjukt konstigt och irriterande..kliande lilltår..hur sjukt?!
Trodde jag skulle bli tokig, kunde inte sova för att dom kliade så mycket.
Mysko..

Äh vi skyller allt på p-sprutan..fniss..

Join the conversation!

 1. Hej sötis, så kul att ses i helgen..det var det verkligen! Satt precis och tänkte på dig (det låter det va!) och såg det här inlägget..test mellan två hus. Kan testa jag med nån dag om du vill mellan 450D och 5D :P Här är iaf länken; http://evali.blogg.se/2012/february/ett-test.html

  Och du, kolla din mejl!

  kram Mary

  SvaraRadera
 2. Inte kul att känna sig dålig..kanske är den där nedrans magbakterien som härjar i vårt land. var och annan verkar vara magsjuk och iblan d ter den sig ju på lite olika vis..krya på dig.
  kram Gabriella

  SvaraRadera
 3. Men typiskt att vi inte hann prata men jag mådde sjukt mysko hela helgen började redan på tågfärden ner. Låg över bordet och sprang till toalett om vartannat. SÅ fin blogg du har. Tänkte fråga om det OK att jag länkar till dig i min sidomeny?
  Ha en fin dag!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Odd molly-holic: Usch då, kanske vi har samma släng av nått..mysko.. Ja det var synd, det var många man hade velat prata med men som inte hans med, kanske kommer fler gånger ;) Hoppas du mår bättre nu!!

  Självklart får du det fina du ♥

  Kramar

  SvaraRadera
 5. Mary: Ohhh tack, ska kika in länken ikväll, samt svara på mejlen..hihi..
  kram så länge!

  SvaraRadera
 6. Gabriella: Oho är det en sådan som härjar, det hade jag missat! Kanske är det då, skumt är det ialf.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hihihi: känner mig hedrad om du vill länka ;-D
  Hoppas så vi kan ses, kanske en mini-träff med Mary, dig och några till i Stockholm till våren/sommaren ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.