Ditt Skafferi

tisdag 14 februari 2012

Börjar morgonen med att visa er den sötaste lilla butiken Ditt Skafferi och hus för den delen som jag någonsin sett, fick verkligen lust att flytta långt ut på landet. Fina Annett som har butiken har jag haft kontakt med ett tag & nu på hemresan så passade det ju sååå bra att kika in en sväng.


 
Här går man in till butiken som ligger i samma hus som dom bor i, 
en söt liten lanthandel.


Här har vi söta Annett som har bakat till sina kunder, 
bara det är ju hur mysigt som helst.
Vi fick oss ett och annat skratt & blev kvar ganska så länge, glömde helt bort att vi hade sissodära
40 mil kvar hem..fniss..

Och jag som är så svag för söta saker skulle nog ha kunnat shoppa ihjäl mej inne i den lilla butiken. Men en hel del sött fick följa med hem ( visar er senare )


Massa sött från bland annat märket RICE & självklart fina Ib Laursen.

Sött fika.

Älskar den där bänken med massor av lådor.
Massor av bak saker fanns det & fina söta burkar.

Och här då, en underbar stekpanna från RIESS.

Och till underbar skål i vacker Emalj från RIESS.

Fina lilla Annett har precis öppnat upp en webbutik Ditt Skafferi, där hade hon från början alla dessa vackra emalj kastruller och skålar som jag lyckligtvis hann beställa av henne. Nu får hon tydligen inte sälja dessa längre, varför kommer ni säkert förstå & en del av er vet säkert redan.

Jag tycker så himla synd om henne då det här var hennes idé, därför vill jag försöka hjälpa henne upp så mycket som möjligt nu när hon tagit steget till en egen nätbutik. Jag älskar kvinnor som vågar ta steget mot det dom drömmer om och brinner för, det är inspiration det. Och trots denna motgång så tror jag att du kommer att lyckas så himla bra ändå, stå på dej tjejen!


Vi tjejer borde verkligen börja lyfta varandra istället för att vara egoistiska och tänka konkurrens, det tror jag man kommer långt med. På något sätt så känner jag djupt därinne att det man ger det får man tillbaka på något sätt. 

Nu längtar jag tills mina fina kastruller i rosa & turkos emalj kommer hem till mitt lilla kök, snart är det vår och vad passar inte bättre än att svida om i köket och plocka fram alla pasteller.
Man blir glad av färg.

Join the conversation!

  1. Läste nåt om att en viss "dam" som börjar på L ska släppa sin egna kollektion av köksprylar och heminredning snart och gissar att det har med henne att göra. Tråkigt att det ska behöva va så, att vissa kan styra och ställa som de gör och att många inte vet om det.
    Fin och mysig butik va det iaf. Vet du om emaljkastruller fungerar på induktionsspis?
    Trevlig alla hjärtans dag/ Malin

    SvaraRadera
  2. Familjen R: Just precis, tycker det är så himla trist. ( Nu avslöjar jag lite för mycket men ) Jag kontaktade faktiskt själv RIESS för att jag ville börja sälja dessa kastruller i en egen liten nätbutik. Jag älskar ju allt sött och pastelligt, men det var lite försent då hade dom väl redan skrivit avtal. Men så hittade jag på den här tjejen som i sin tur redan hade dessa kastruller från dom så ja beställde några av henne.

    Synd bara att det blev så taskigt, dock tycker jag inte att det verkar rätt. Men vi får väl se. Störst vinner ju som sagt nästan alltid, hemskt men sant.

    Ja nog tror jag att dom funkar på induktionsspis, har för mej att jag läste det någonstans men fråga Annett hon har nog mer koll =)

    Kram på dej & ha en fin alla hjärtans dag ♥

    SvaraRadera
  3. Vilket fint inlägg om "Ditt skafferi" och Annett. Hon har berättat om dig och din fina blogg:) Vi har haft stor hjälp av din guide till photoscape nu när vi börjat bakblogga. Har varit så irriterad över emaljhistorien men som du skriver så kommer Annett att fixa det ändå.
    Malin! Emaljen fungerar även på induktionsspisar, om du är intresserad finns det nog kvar en del i "Ditt Skafferi"!
    Ha en bra dag!
    Sofia

    SvaraRadera
  4. Sofia: Oh tack, vad roligt att jag kunde vara till hjälp♥

    Ja man kan nog ingenting annat vara, tycker så synd om henne. Men vi får väl se, kände att jag kan inte riktigt vara tyst. Man måste ju få skriva vad man själv tycker och tänker om saken. Allt kan inte vara posetivt.

    Ha en fin dag tjejen! Nu ska jag kika in till dej en sväng♥

    SvaraRadera
  5. Glömde skriva, ja det fanns ju en vacker pastellblå skål (STOR) och en stekpanna på bilden, även en söt rosa ungsform. Mums!!

    SvaraRadera
  6. Håller med dig, jag önskar alla tjejer kunde stötta varandra istället för att låta avundsjukan ta över!
    Riktigt fina grejer förresten, ska kika in på hennes nätbutik :)

    SvaraRadera
  7. Hej! Jag försöker gå igenom bloggarna från eventet och fastnade här hos dig en stund. Så fint du har det! Men jag kan inte minnas om vi "sågs" nåt i lördags... Guldfiskminne och det var ju så många härliga tjejer att prata med!

    Jag lägger iaf till dig på bloglovin så att jag hittar hit igen till din fina sida. Ha en härlig alla hjärtans dag!

    Kram / Kristina

    SvaraRadera
  8. vilken underbra affär, kram på alla ♥dag// Gabriella

    SvaraRadera
  9. Lovely cyberhugs på hjärtedagen!
    kram

    SvaraRadera
  10. Tack alla söta! Välkomna att kika in, webbutiken ska fyllas på med varor snarast... Har en del Riess som finns i butiken, hör av er så kan jag skicka. Får ju inte lägga upp det i webshopen =( Ha en härlig Alla hjärtans dag!

    SvaraRadera
  11. Fin butik! Dit får man ta och göra ett besök! Glad hjärtedag från lantlollan!

    SvaraRadera
  12. Vilken mysig butik!

    Jag önskar dig en härlig alla hjärtans dag!

    Kram Maria

    p.s gillar ditt hallgolv, så fint!

    SvaraRadera
  13. Maria: Tack fina fina ♥ Jättemysig butik, hade gärna åkt ditt en gång i veckan för att ta en shoppingrunda men som sagt 40 mil, tur att hon börjat bygga upp en nätbutik! =)

    Ha en fin alla ♥ans dag!

    SvaraRadera
  14. Näeeee...är det sant! :( Förstår man ju precis vem det är. Om det verkligen är som du säger/insinuerar så är det jättetråkigt. usch vad ledsen man blir liksom! Älskar de där kastrullerna dock..well well. man ska försöka gynna mindre butiker så gott man kan tycker jag, precis som du säger. Lyfta varandra, som ranelid pratade om på föreläsningen. Du får det du ger..och ger du kärlek och uppskattning till andra kommer du få det samma själv..helt klart. Kram på dig stumpan

    SvaraRadera
  15. Mary: Det är jättetrist och tråkigt, och riktigt synd om denna tjejen. Kände att jag helt enkelt inte bara kunde låta detta hända utan att folk får veta hur det står till egentligen. Liksom försöka peppa denna tjej!!

    Hade ju även velat ha dessa kastruller själv i egen butik i framtiden. Men det kan man väl se stjärnorna efter nu. tråkigt.

    Kram på dej med fina♥

    SvaraRadera
  16. Men Ååååå jag vill oxå var med er :) hihi. Ni verkar ha det så himla mysigt! Att ha 40 mil kvar är inga problem när man har roligt, eller hur!

    Ha en underbar alla hjärtans dag!

    Kramis/Sofia

    SvaraRadera
  17. Den där järn "grejen" som hänger i taket på sjunde bilden, vad heter dem? HAr länge letat efter sån :)

    SvaraRadera
  18. A: Vet inte riktigt vad det heter, men skriv till Annett hon vet säkert. Hur snyggt som helst att hänga i kökstaket och ha massa bruksföremål på. ;)

    SvaraRadera
  19. Åh vad trist! Jag som skrev ett inlägg i fredags om just denna L och hennes nya lansering. Nu är jag inte riktigt lika glad över den längre :(

    Hoppas hoppas att Annett får rätten på sin sida! Kram

    SvaraRadera
  20. A - om du ser detta så heter den "köksupphäng " på danska =) Den är från IB Láursen och kostar 950:- hos mej, vet inte vad det kostar att skicka den bara!

    SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.