Dagens & konstiga matvanor

onsdag 1 februari 2012

Ett försök att lite snabbt visa vad jag har på mej idag, hittade denna fina kofta inne i lilla Ludvika häromdagen, självklart på rean, mums.

Skönt föresten att se att det är såååå många tjejor därute som är typ som jag..haha..fnissade nog till ett ex antal gånger igår när jag läste igenom vad ni skrivit. Tycker det är riktigt kul med denna typ av gemenskap som uppstår när man bloggar! LIKE!

Jahaooo, och så var det ju det här med mina matvanor..
Den senaste veckan vet jag inte vad det har flugit i mej riktigt, alltså allvarligt..jag äter som en hel ko..

Saken är den att när jag skulle ta det här cellprovet så var jag lite snabb med att boka tid för spiral också, men efter att ha suttit kvällen innan och läst den ena skräckhistorien efter den andra så ångrade jag mej totalt. Nopp, it´s not gonna happen! Tankar som, varför ska man fiffla in något sånt där krams därinne? Hrrmm..
Nej så en spiral blev det då inte.

Då kom jag på detta med p-spruta, någon som provat?
Så ja vad säger man, jag vågade faktiskt inte läsa så mycket innan men nu har jag ialf tagit den och, ja..dom förvarnade ju om att aptiten kunde bli lite värre..höhö..lite?!
Hrrm hrrmm

Och som plåster på såret så häver min gode vän J ur sej: Inte för att skrämmas men en bekant till mej gick upp 10 kg på 3 veckor. Kalla kårar, ni som kämpat med vikten och lyckats gått ner massor vet nog exakt precis hur rädd man är för att gå upp det där igen.
Phu..

Men alltså, denna aptit...inte att leka med om man säger så.

Join the conversation!

 1. Men du gumsan, försök att inte äta så mkt kolisar då! Ta typ och pressa räkor, avocado och sallad...kanske mörk choklad. Lite te? Så kommer du behålla vikten som du kämpat med. Även om man går upp i vikt av för mkt/stor mängd fett också (så klart) så är det mindre dåligt än de jättesnabba kolhydraterna iaf. Pepp pepp!!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Meeen vilken härlig kofta!!!
  Matvanor vågar jag inte gå in på...men om man gillar choklad och salt lakrits så måste jag tipsa om Marabou Black...galet gott.
  Men som sagt så ska jag inte gå in på några matvanor ;)

  SvaraRadera
 3. Mary: haha, ja alltså..jag försöker ju låta bli kolhydrater så mycket som möjligt..men just nu känns det svårt! Måste rycka upp mej!!! Tack fina för allt pepp!

  SvaraRadera
 4. Koftan ser underbar ut!

  Förstår hur du tänker med spiral, jag tycker med att det känns knepigt att stoppa in en liten grej som man inte har koll på sen... Men vad surt med hungern! Hoppas det ger med sig snart. Det är ju grymt jobbigt att gå omkring och vara urhungrig. Nötter då, det kanske funkar? Man blir ju både lite mätt av dem, och så är det skönt med nå´t pilligt att äta om man går och är sådär suuugen hela tiden.

  SvaraRadera
 5. Jag har spiral efter att fött två barn, det bästa som ja skaffat, slippa tänka på piller och just att den kan sitta i 5 år, perfekt ju! Va e du rädd för???

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jag tänke också sätta in en spiral förut, jag bokade en tid men avboklade den snabbt efter att ha läst om alla skräckhistorier precis som du. Jag har också varit på cellprov, jag var där för två veckor sedan och satte då samtidigt in en spiral och det funkar hur bra som helst än så länge.

  Jag vet inte om jag har skrivit det förut men jag tycker att det är skoj att titta in på din blogg lite då och då för den är väldigt fin och inspirerande!

  Kram/ Louise

  SvaraRadera
 7. Känner flera som tar p-spruta och dom har ökat MYCKET i vikt. Därför jag inte vill ta det. Mamma har haft problem med spiral så det vill jag inte heller ha. P-stav ökar man också i vikt har jag hört. P-piller öker risk för bröstcancer, vilket min farmor dog utav, så det vill jag inte heller ta. Så det blev minipiller för mig. Framöver när vi har bestämt om vi vill ha fler barn el ej får mannen "kastrera" sig :)

  // L

  SvaraRadera
 8. usch det där med söt sug ar bra jobbigt. Kör mörk choklad 86% och ta någon bit när du får riktigt sug :) Jag har spiral som jag är super nöjd med och aldrig haft problem med.

  SvaraRadera
 9. Jag har haft p-spruta sens jag fick Alwin. Nog gick jag upp i vikt allt, Men det bästa jag har andvänt. Slapp mensen, Behövde inte tänka så mycket, Ja den fungerade helt enkelt super ;)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.