Bara Vilda

onsdag 22 februari 2012


Har haft en liten tjej hemma sen igår eftermiddag, lite ögoninflammation men inte alls så farligt som Theo hade förra veckan. Så mycket plugg det blir det inte, istället passar vi på att mysa och ha mamma & dotter dag. Plugg kan jag göra på kvällen, om jag orkar vill säga. Brukar vara ganska slut efter en hel dag med diverse bestyr. Men imorgon då blir det några timmars plugg, deadline på fredag men har bara ett arbete kvar så det känns ganska så lugnt..än..så..länge!


Ikväll när barnen somnar ska jag plocka fram lite tatuerings grejer, kika igenom allt & sedan åka upp till min kusin vars tjej är på G och ska lära sej. Ska hjälpa henne lite på traven, då maskiner och allt som hör till kan vara ganska förvirrande första gången man ser det. Skulle väl ha försökt komma igång jag med snart igen, men vad sjutton, har ju miljoner andra saker också som ska göras..och..som jag vill göra. 

Ha en fin dag vänner!

Join the conversation!

 1. Sötnöten då,man vill bara ge henne en stor kram måste jag säga!Men vacker mamma vacker dotter..så är det ju onekligen! (sen har jag ju sett din mamma också så..det e ju en väldigt bra utgångspunkt måste jag då säga!)

  Kram fina du!

  SvaraRadera
 2. Men så fin bild!! Sötnöt!
  Vad duktig du måste vara som tatuerar på dig själv!! Själv kan jag inte bestämma mig riktigt!!
  Men tycker det är snyggt! En tjej som jobbar hos oss ibland har sådana jäkla snygga tatueringar! Så snyggt gjorda, en bild på jesus på underarmen! Jäklar vad den är snygg!! Den som gjort den får gärna göra en på mig. Det är också en tjej här i Söderhamn som tatuerar!!

  SvaraRadera
 3. va bra då du kommer igång så jag kan komma och få en bild gjord av dig=)kram och godnatt

  SvaraRadera
 4. Sötaste tjejen! Men herregud, tatuerar du oxå.... Hur har du haft tid att lära dej allt, få barn... får inte ihop dej med din ålder =)
  Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 5. Annett: haha, jadu, vad säger man. Jag har väl helt enkelt väldigt mycket jag alltid varit intresserad av och har gett mej tusan på att lära mej. Men sedan jag fick barn är det ju såklart mycket mindre tid, det mesta har jag lärt mej innan dom små kom. =) ha en fin dag ♥

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.