Badrums fräscht

söndag 5 februari 2012


Sötaste lilla tvål hållaren fyndade jag faktiskt på dollar store av alla ställen, tvålen i har jag fått med i en av mina beställningar längre tillbaka från Julias vita drömmar. Liten vit handuk från ikea! Ett litet vardagslyx tips är just dom vita ikea handukarna, 3 kr styck. Billigt & bra för snabb uppfräschning av badrummet.
Like!

Hoppas ni haft en skön dag, här har vi haft mor & dotterdag. Mysigt värre.
Snart ska jag iväg och träffa lite goa tjejor.
Kram på er!

Join the conversation!

 1. Köper också såna handdukar på ikea, perfekt när dom är så billiga :)
  Och va fin tvålhållaren va.

  Ha en trevlig söndagskväll.
  Kram Emilia

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack för din gulliga kommentar. Jasså du ska också till bloggeventet på lördag! Kul - då kanske vi ses där!

  Jenny heter jag i alla fall, kommer från Lerberget. Kollade runt lite på din blogg och det där receptet på den goda LCHF-lasagnen ska jag verkligen testa!

  Jenny

  SvaraRadera
 3. Älska bilderna i headern! Superfina!

  SvaraRadera
 4. Ikea har sina fynd och så är dom så billiga att man kan ju kasta dom om dom blir dassiga;) Ha det nu så bra i skolan i veckan och hoppas du får lite tid över för annat.
  Kram Gabriella

  SvaraRadera
 5. Den där tvålhållaren var ju riktigt söt, ska nog smita in på Dollar här och se om den finns där :)

  SvaraRadera
 6. Hej.
  Hoppas att du har det bra; Eftersom jag är sponsrad inom sociala medier så har jag ex antal inbjudningar till Pinterest – det hetaste inom sociala medier just nu! Titta förbi min blogg så kan du läsa mer ifall du vill ha en inbjudan. Passar din blogg utmärkt. Kram

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.