Vanilla pink macarons

måndag 9 januari 2012

God morgon fina ni, här hemma är det stökigt värre och barnen är hemma idag eftersom det skulle vara sammanslagning av alla barnen i byn. Känns bäst så, att dom får vara hemma när dom inte är van vid andra ställen än sitt vanliga dagis.

Jag har en liten prins här hemma som inte alls är glad, jag vet inte riktigt vad som är felet. Han är arg och ledsen konstant, och sover gör han inte heller så det är antagligen det som är felet. Han har alltid haft svårt för att koppla av, är på högvarv hela tiden & har svårt att komma till ro. Någon med samma upplevelser? 

Jag försöker ha han i famnen men det vill han inte, härjar bara runt och blir arg. Sätter man ner han på golvet så blir han jätteledsen osv. Riktigt jobbigt då ingenting duger. phu.

Kände för att ventilera lite om livets sämre stunder, hoppas ni har överseende. Dom flesta med barn vet nog hur det känns ibland, ont i mamma hjärtat när man inte riktigt vet vad felet är.

Kram på er!

Join the conversation!

 1. Såklart du måste ventilera om det som är svårt ibland. Det är ju därför man gillar vissa bloggar. Att det liksom känns som att man känner dig litegrann på riktigt. :)

  Har bara gjort macarons en gång för många år sen men blir sugen att försöka igen när du hela tiden gör så fina. :)

  SvaraRadera
 2. Åh va gott med macarons. Jag förstår inte hur du kan få dom så fina!? :)

  Ha en fin kväll!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Stackars lillen. Vet hur det är, har också en liten ettåring som senaste dagarna inte heller varit nöjd. Varken på dagen eller på natten. Jobbigt! Så är det ibland och sen ser man någon liten tand eller nåt annat som kommit. MIn mamma säger alltid att barn är oroliga precis innan då ska lära sig något nytt. Mycket att bearbeta. kan ju vara så!
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 4. Ventilera på bara! Jag gjorde det idag jag med, rätt rejält dessutom. Ibland är man inte på topp, det är ju bara så.
  Hur gammal är din Theodor? Mina stora barn har kommit i sin första "trotsålder" vid 18 mån ungefär. Då brukar humöret bli mindre skojigt...

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.