Tips till kök

tisdag 31 januari 2012

Tycker det är väldigt vackert och mysigt med levande kryddor i köket, helst nära till hands när man ska laga mat. Att klä in krukorna i naturpapper ger just den där lantliga charmen, nu vänner längtar vi tills ljuset är här igen.

Hoppas ni får en underbar dag, här står det skola på schemats. Uppstart av kursen människan socialt & kulturellt.

Join the conversation!

 1. vilket himla bra tips! (och vilket himla fint handfat du har i köket. får mig att vilja renovera här hemma.)

  SvaraRadera
 2. Jag startar också MÄNK idag :) Lycka till! :) Hur ofta vattnar du dina kryddor förresten? Jag köpte hem ett par förra veckan, men vet ej riktigt hur jag ska betee mig med dom :P

  SvaraRadera
 3. Fint!
  Hoppas kursuppstarten går bra och att du har en fin dag :)

  SvaraRadera
 4. 9 månader..: Va roligt!!

  Haha jadu,, lite då och då må jag säga. Vet inte riktigt själv hur man sköter dom. Märker dock att basilikan inte mår såbra när den inte får så mycket ljus. Dilemma då jag vill ha dom på diskbänken några meter ifrån fönstret!

  SvaraRadera
 5. Vad smart, tack för tipset :)
  Vilken mysig blogg du har!
  Kram Emilia

  SvaraRadera
 6. Vad jag gillar din runda diskho.

  Ha en fin kväll. Kram Therese

  SvaraRadera
 7. Du kan alltid höra med mig om du skulle behöva böcker. Har gjort dom flesta kurserna eftersom jag är klar redan i maj.
  Därför jag hade ringt dig förut :)

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.