Ewa i Walla

torsdag 19 januari 2012


Så himla vackra kläder, älskar verkligen bilden till vänster!

Hoppas ni har det mysigt och skönt denna kväll, här hemma är det lugna gatan. Har gjort kräftsoppa och siraps limpa la leila. Så imorgon ska vi ha lååång fredagsfrukost jag och barnen, dom börjar ju 9 på dagis. Väldigt skön tid må jag säga, ingen stress här på morgonen inte.
Skönt för mamma, skönt för trollungarna.
Känner så för att bara ta en hel dag och baka, pyssla, fixa o dona här hemma. Skulle vara guld värt, få se om tiden kanske finns i helgen. Håller tummarna!

Föresten, vi är på G och ska sälja några skåp här hemma som tar upp för mycket plats. Finns det något intresse här inne? Vill ni se dom innan jag lägger upp dom på blocket?


Join the conversation!

 1. Hej! Jag vill gärna se bilderna på skåpen :). ÄR eventuellt intresserad beroende på vad det är för slags skåp.

  Mvh Amanda

  SvaraRadera
 2. Hej! Gillar du inredning, med inriktning på den franska lantstilen & shabby chic? Då har jag kommit rätt. Jag kombinerar det gamla med nytt. I min blogg Hemlängtan visar jag er hur jag inreder, hur man bakar bullar i 15 cm klack, vardagen som en ensamstående mamma och mitt intresse för skyhöga stilettklackar. Numera finns även mizs -hemlängtan på Facebook. Joina oss gärna där. Välkommen!

  SvaraRadera
 3. Visa gärna skåpen! Wallorna är underbara!

  SvaraRadera
 4. Amanda: Den är en stor skänk, vit "shabby" sedan är det ett gammalt stort skåp/bänk med 3 luckor och 3 lådor samt spegel. Äppelserien har jag för mej, i ek. Bilder kommer under morgondagen.

  SvaraRadera
 5. Blev bjuden på kräftsoppa av min mor idag. :) Så himla gott.
  Kram

  SvaraRadera
 6. mums med kräftsoppa..men tankarna går till då jag som ung jobbade på restaurang..efter kräftbuffe med för lite gäster stog jag och skalade en hel badbalja med kräftor så att kocken skulle göra just kräftsoppa=)gissa om händerna sved sen men soppan vart god hihi!
  Ha en skön sovmorgon...kram

  SvaraRadera
 7. Vill också gärna se skåpen! Undrar även vad du pluggar och från vilken skola? Är det på distans? Hur funkar det att plugga och att ha småbarn tycker du?

  SvaraRadera
 8. Linda: Jag läser till undersköterska, och jag läser på distans. Men ibland åker jag in på diverse föreläsningar mm i smedjebacken där skolan är. Tycker det funkar riktigt bra, var dock väldigt osäker i början om jag skulle klara av att ha sån diciplin som det krävs för att få någonting gjort när man läser hemma.

  Barnen har nu börjat på dagis och det är jätteskönt, då kan jag konsentrera mej fullt ut.

  Jag tycker det känns bra att plugga när man har så små barn, man blir inte lika låst dom om man jobbar.

  Kram och håll utkik, kommer nog visa er skåpen idag. //L

  SvaraRadera

Latest Instagrams

© L I V S G L I T T E R. Design by FCD.